Toppur: Vesterhavsturen 2012

29. juni - 4. juli 2012

Kun for medlemmer af Toppur

Så er tiden kommet til den traditionsrige ridetur langs med Vesterhavet - den 18. i rækken. Turen starter i Tranum Klit og slutter i Hvidbjerg Klit Plantage. Turen er planlagt således:

  • Fredag den 29. juni: Tranum Strand – Opsamling og instruks (kl. 20.00)
  • Lørdag den 30. juni: Tranum Klit - Vester Thorup (Jammerbugt Camping)
  • Søndag den 1. juli: Vester Thorup – Hjardemål Klit (Hjardemål Klit Camping)
  • Mandag den 2. juli: Hviledag/rekreation
  • Tirsdag den 3. juli: Hjardemål Klit – Klitmøller (Nystrup Camping)
  • Onsdag den 4. juli: Klitmøller – Hvidbjerg Klit Plantage

Vi starter som sædvanlig med ost, pølse og rødvin fredag aften, hvor vi lærer hinanden at kende, orienterer om turen og præsenterer dette års vesterhavsturs-konkurrence. Lørdag aften kan der købes billetter til 2. del af koncert med Tamra Rosanes for kr. 62,50. Deltagerbetalingen i år, omfatter aftensmad (eksklusive drikkevarer) lørdag, søndag og tirsdag, alle udgifter til buskørsel, camping (herunder overnatning i 4-personers familieværelser m. bad og toilet på Tranum Strand), V2012 t-shirt og hestefolde.

Dagsridtene er på ca. 30, 25, 34 og 36 km. Vi rider gennem klitplantager, langs havet, ad de skønneste redningsstier, vi ser Svinklovene, gør ophold på og oplever den storslåede udsigt fra Bulbjerg, rider forbi Lild Strand, hvor kutterne hales op på stranden, vi passerer og overnatter i Klitmøller – surfernes paradis, holder en kort pause i Nr. Vorupør med den lange mole og rider igennem den idylliske fiskerby Stenbjerg. - Jo, der bliver tale om er naturoplevelse af de helt store på denne, den formentlig smukkeste, strækning, - og for dem der ikke har prøvet det før:

Det er ubeskriveligt - Det skal bare opleves!

Men husk, forbered jer godt, sørg for at I og jeres islændere er i god form, og at hestene er nyskoede til turen!! På et dagsridt vil I være i sadlen i 5 til 6 timer. Med middagshvil og øvrige hvil i løbet af dagen vil vi være undervejs i 6 til 8 timer.

Turen kan også gøres til en familietur, hvor nogle cykler og andre rider. Vestkystruten er meget smuk og kan følges hele vejen, og alle frokoststeder kan nås på cykel.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Overnatning:
I telte eller campingvogne på campingpladser undtagen den første nat. Campingafgift er indregnet i prisen for deltagelse, ligesom overnatning i 4-personers værelser med toilet og bad den 1. nat. Strøm til campingvogne betales særskilt.

Hytter:
Hvis ønske om overnatning i dobbeltværelse 1. nat eller hytter de resterende nætter skal I selv aftale det med:

Evt. reservation bør ske snarest. Oplys at I deltager i Toppur’s vesterhavstur.

Forplejning:
Morgenmad og frokost sørger hver især for. I skal selv medbringe dagens forplejning i saddeltasker eller lignende. Der arrangeres fælles aftensmad på campingpladsen eller restaurant de dage, hvor vi har redet. De 2 middage, festmiddagen søndag aften samt ost og rødvin fredag aften er indregnet i deltagerbetalingen.

Fællestransport:
Der arrangeres fællestransport med opsamling af heste i løbet af fredagen og aflevering hjemme igen onsdag aften. Prisen er kr. 600 pr. hest.

Deltagerbetaling:

  • Kr. 950,- pr. person over 17 år.
  • Kr. 750,- pr. person til og med 17 år.
  • Kr. 100,- pr. hest dækker græspenge.

Informationer i forbindelse med tilmelding (VIGTIGT):
Ved fællestransport oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse.
Oplys størrelse i t-shirt: XS, S, M, L, XL eller XXL.
Endvidere om I mangler kørelejlighed eller om I har ledig plads til én eller flere personer og/eller én eller flere heste.

Arrangør:

På gensyn til en vidunderlig tur

På skovtursudvalgets vegne
Steen Lund-Thomsen, Peter Bunk, Lisbeth Kjær og Pia Eriksen

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Tranum Strand
Strandvejen 83
9460 Brovst
Danmark Vis på kort Navigér hertil