Gandur: Pinselejr

25. - 27. maj 2012

Kun for medlemmer af Gandur

Kom og vær med til en skøn weekend med dejligt ”islænder-samvær”, rideture og hygge.Vi har lejet Billund Ridecenter i pinsen og håber, at mange medlemmer, voksne som børn har lyst til at deltage.

Juniorerne har flere år haft deres lejr i Billund Ridecenter, og sidste gang var vi nogle voksne, der blev lige misundelige nok på det – derfor fik vi ideen til denne lejr.

Her finder vi: et godt rideterræn, stort og dejligt ridehus, plads til folde, bålplads, rytterstue (med køkken).

Der er ikke på forhånd lavet en tidsplan med aktiviteter. Vi finder ud af det endelige program sammen med deltagerne, men forestiller os bl.a. at følgende kunne indgå: rideture i små eller større grupper, rundboldturnering, ride i ridehallen (evt. sætte et par spring op), lave bål, hygge med rødvin/kaffe og meget andet. Vi sørger for kort og rideruter.

Om aftenen tænder vi op i grillen (medbring gerne selv transportabel grill) og spiser sammen. Som udgangspunkt sørger alle deltagere for eget mad, men vi spiser sammen om aftenen. Der er god plads i rytterstuen, så hvis det bliver koldt, rykker vi derind og spiser.

Vi sover i telte eller campingvogne Vi sover i telte eller campingvogne – vær opmærksom på, der ikke er mulighed for tilslutning til el. Bad tages om nødvendigt i nærmeste svømmehal.

Priserne er så lave, at alle skulle have mulighed for at være med:

  • Voksen 200 kr.
  • Barn under 10 år gratis
  • Barn 11-16 år 100 kr.
  • Hest 100 kr.

Dato: den 25. maj-27. maj 2012. Vi mødes fredag eftermiddag og tager hjem søndag eftermiddag.

Tilmelding via Sporti fra den 2. april kl. 8.00. Seneste tilmelding den 14. maj.

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Billund Ridecenter
Skjoldbjergvej 57
6623 Vorbasse
Danmark Vis på kort Navigér hertil