Salgsshow i THOR

Søndag den 29. april 2012

Nyt salgsshow i Thor!

Lokalklubben Thor gentager succesen fra sidste gang og inviterer derfor til salgsshow søndag d. 29. april fra kl. 10-15 i Thor’s ridehus, Uglestrupgade 9A, Uglestrup. Sidste gang var der stor tilknytning til showet og indtil videre er 2 heste ud af 13 blevet solgt og 1 reserveret! En stor del af de deltagende har fået henvendelser efterfølgende på deres salgshest.

Salgsshowet er åbent, altså kan både medlemmer og ikke-medlemmer have en salgshest med. Hestene fremvises individuelt i 10 min hver og bagefter vil der være mulighed for en snak med ejeren/evt.at prøve hesten.

Send en mail til os med lidt generel information om hesten, som vil blive speaket mens den vises frem. På dagen vil der være et programhæfte, hvori info om alle heste kan findes. Send os derfor også gerne et flot billede af din hest. Send info og billede til stineholmgaard@gmail.com senest d. 20. april!

I løbet af dagen er det muligt at købe sig en kop kaffe/te og et stykke kage.

Maximalt antal heste er 20. Tilmeldingsgebyret for medlemmer er 50 kr. pr. hest og for ikke-medlemmer 75 kr. pr. hest, som vil gå til ridehusleje o.a.

På dagen er det muligt at have sin hest på græsfold, husk dog selv hegnsmateriale og spand til vand!

På vegne af Thor-klubben,
Mette K. Christiansen & Stine Holmgaard Christensen

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Thor



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

THOR's ridehus
Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil