Hekla: Juniorweekend

15. - 17. juni 2012

I ankommer fredag ved 17-tiden. Når du kommer vil du og din hest blive installeret. Derefter sender vi dine forældre hjem og lidt senere spiser vi aftensmad, som består af din medbragte madpakke. Derefter går vi i ridehallen og øver pony games med hestene. Derefter siger vi godnat til hestene og hygger os i rytterstuen med lidt guf.

Lørdag morgen starter vi med at fodre hestene og spiser derefter selv morgenmad. Om formiddagen vil der være undervisning ved Frederikke Elland i ridehallen, mens andre pudser sadel tøj og hygger om hestene. Om aftenen vil der være en overraskelses opgave for dig og din hest. Hvor vi rider en tur i skoven. Tempoet er selvfølgelig afpasset til rytterne. Søndag vil der være undervisning ved Rikke Rysgaard. Mens de andre rytter afprøver lydigheds lege med hestene, vil vi hygge os udenfor. Om eftermiddagen ved 14-tiden er der tid til afhentning, hvor der vil være kaffe til forældrene.

Begge dage vil vi i undervisningen træne hestenes lydighed og færdigheder på en sjov måde med leg og øvelser på forskellig vis.

Pakkeliste:

Rytter: Madpakke og lidt guf til fredag aften, ridetøj, praktisk tøj, toiletsager, liggeunderlag, sovepose, ridehjelm.

Hest: Hegn, foder, spande, strigler, sadel, hovedtøj, og hvad din hest ellers har brug for

Der er er plads til 15 ryttere, tilmeldingen starter hurtigst muligt på www.sporti.dk, seneste tilmelding er den 09.06.2012.

Prisen for arrangementet er 250kr. Prisen er inkl. mad lørdag og søndag samt hygge til om aftenen og om eftermiddagen.

Kontakt Frederikke, for mere info: frederikkeari@hotmail.com eller på tlf. 20672864.

Håber at se rigtig mange søde og glade junior ryttere og fine heste!

Ps. Vi modtager altid glad og gerne en kage

Venlig Hilsen Junior Udvalget.

Mødested/startsted

Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil