Isafold: Dagskursus med Jón Stenild

Lørdag den 9. juni 2012

Forhåndstilmelding for medlemmer af Isafold

Jón Stenild kommer d. 9. juni og holder endnu et dagskursus i Isafold.

Jón har stor erfaring med undervisning af ryttere og heste på alle niveauer. I undervisningen tager han udgangspunkt i den enkelte rytter og hests uddannelsesstadie, set i lyset af hvilke ønsker og ambitioner rytteren måtte have. Jóns formidling af undervisningen er desuden altid opmuntrende og letforståeligt, så både rytter og hest bevarer glæden ved arbejdet og får en positiv oplevelse af undervisningen.

Jón driver Langtved Isheste i Jerslev, både med avl og undervisning. Han har i 2010 redet Nordisk mesterskab på hingsten Hamur frá Blesastöðum og blev kåret som årets pasrytter. Han er desuden uddannet sportsdommer i DI og dømmer både små og store stævner rundt om i Danmark.

I kan læse mere om Jón på hans hjemmeside www.isheste.dk

På kurset rider vi to på banen om formiddagen i ca. 30 minutter. Efter frokost rider vi alene på banen i ca. 20 minutter. Der er plads til 10 ryttere på kurset

Tilmeldingen til kurset begynder d. 18. maj på Sporti. Er kurset ikke fuldt booket efter d. 26. maj tilbydes de resterende pladser til andre interesserede.

Tilmeldingen er bindende, men hvis der er folk på venteliste kan pladsen sælges ved kontakt på mail klubisafold@live.dk.

Pris: 450 kr. (ekskl. Sporti gebyer på 10 kr.)

Deltagerne skal selv medbringe frokost og drikkevarer.

Mange hilsner fra bestyrelsen i Isafold

Arrangørens kontaktinfo

Isafold



Se arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Isafolds ovalbane
9510 Arden
Danmark Vis på kort Navigér hertil