Toppur - Bidstrup-tur

Søndag den 22. marts 2009

Vi gentager sidste års succesrige tur til skovene omkring Bidstrup Gods, hvor vi endnu engang har fået lov til at lægge en skovtur. Kitte og Frantz har stillet deres faciliteter på ”Rosenlund” til rådighed som udgangspunkt for rideturen. De vil ligeledes guide os på turen

Vi planlægger at ride fra ”Rosenlund” ca.  kl. 10.30.  Turen går gennem Voer Mølle til Øster Voer, og videre ad engvejen til ”Langelinie ”. Fra Tegls Hule lægger vi vejen forbi Bidstrup Gods og drejer ind i Hestehaven (det er en skov), som vi forlader igen ved Røde Mølle. Vi vender mulerne mod grusgraven i Birkebakkerne, hvor vi vil indtage den medbragte frokost. (Kan evt fragtes dertil per automobil). Husk pløk og tov til at tøjre hestene ved.

Efter en passende frokostpause er der igen afgang. Vi rider forbi De Lange Damme til Sønder Voer, som vi bevæger os igennem fra vest til øst, passerer Fuglsdam dæmningen mod øst og rider til Rosenlund via ”Fladen grund”. Turen vil i alt være på godt 20 km, men tilpasses i øvrigt efter hestenes og rytternes form. Vi holder pauser med passende mellemrum.

Mødetid: Kl. 10.00
Pris for ridetur:  Kr. 50 pr. ekvipage + gebyr
Pris for ridetur inkl. fællestransport: Kr. 250 pr. hest + gebyr

Tilmelding:
Sidste frist for tilmelding og betaling er mandag den 16. marts, dog mandag den 9. marts hvis fællestransport.

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

"Rosenlund"
Rosenlundvej 1
8870 Langå
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Vi mødes hos Kitte og Frentz på "Rosenlund", og rider derfra.