Heklas DRL Klubstævne

Lørdag den 1. september 2012

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles som et ranglistestævne hos Hekla, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Der rides efter FIPO 2012 samt ”Regler for stævneridning i Danmark” - Husk rytterlicens! Se mere på www.islandshest.dk

Stævnet afholdes den 1. september 2012 og starter kl. 8:00. Indcheckning kl. 07:00 til 07:30. Der vil blive afholdt dommermøde kl. 7:30 og ryttermøde kl. 7:45 foran sekretariatet. (Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet til ridehallen).

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet på 250 m. ovalbane:
T8, T8J, T5, T4, T3, 4.5, 4.5J, 4.3, 4.2 og 5.2

Der vil være plads til 18 ekvipager i hver klasse, dog max 12 ekvipager i T8J og 4.5J. Alle klasser rides med flere på banen.

Klasser med 4 eller færre tilmeldte kan aflyses. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte, kan udtagelsen betragtes, som finale. Der vil kun blive afviklet A-finaler. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Pris for deltagelse i stævnet: 300,- per ekvipage. Fold koster 50,-. Max én hest pr. fold - HUSK foldredskaber. Boks koster 300,- inkl. halm. Husk at muge efter din hest – hvis boksen ikke er ordnet, koster det 500,-. Der er et begrænset antal bokse, så det er først til mølle princippet, der gælder. Hingste har fortrinsret.

Der er plads til 65 ekvipager og der kan tilmeldes 1 hest per rytter.

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Meld dig gerne frivilligt. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 9. august kl. 18:00 på SPORTI. Ingen tilmelding uden online betaling. Et mindre gebyr til sporti.dk må påregnes. Det er først til mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste (5 pladser).

Tilmeldingen er bindende, og der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 20. august 2012. Startgebyr refunderes kun efter 20. august ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret, fold samt boksgebyr ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 25. august. Der udsendes ikke program.

Vi glæder os til et godt stævne!
Henriette, Carina, Christina, Annika og Pernille

Kontaktpersoner til stævnet:

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil