ARRANGEMENTET ER AFLYST

SÍÐAs føl- og unghestebedømmelse

Lørdag den 25. august 2012

I år præsenterer SÍÐA Sjællands første FEIF følbedømmelse nogensinde. Hestene bedømmes her på mange flere parametre end til det traditionelle følshow, og man kommer derfor hjem med en bedømmelse, som kan bruges til meget mere, og som beskriver hestene bedre. Systemet er skabt i FEIF-regi og udvikleren er den erfarne avlsdommer, Barbara Frische, som også bliver vores dommer på dagen.

Stedet er Barthahus, som er en kæmpe ridehal beliggende nord for København (Kokkedal), og her er mulighed for opstaldning på boks (til de hurtige – der er 25 bokse). Prisen for deltagelse er 400,- for SÍÐAs medlemmer og 500,- for ikke medlemmer.

Vi forventer at starte dagen allerede kl. 9 om morgenen og slutte omkring kl. 16.30 (vejledende tidsplan, vi tager forbehold for mindre ændringer, efterhånden som vi har overblik over deltagerantallet). Der er gratis entré for publikum og endda gode tilskuer- og parkeringsforhold. Barthahus' eget cafeteria vil holde åbent hele dagen.

Se mere på hjemmesiden, www.sida.dk, hvor du blandt andet kan finde bedømmelsesskemaet samt en vejledning til fremvisning af hestene. Vel mødt til ungheste- og følbedømmelse i SÍDA, vi glæder os til at byde dig og din hest velkommen på Barthahus!

SIDA forbeholder sig retten til at aflyse ved for få tilmeldinger.

Det med småt: Føllene skal være 4 uger gamle d. 25. august for at kunne deltage!

Hvis der ikke er flere bokse tilbage ved tilmelding, så skriv til info@sida.dk for at komme på venteliste.

Mødested/startsted
Adresse: Barthahus, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal, Danmark - [ se kort ]

25. august 2012 - AFLYST

SÍÐAs føl- og unghestebedømmelse

Tilmeldingsfrist: 18-08-2012, kl. 23:59

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.