Tvisturs Klubstævne 2012

Lørdag den 22. september 2012

Kun for medlemmer af lokalklubben Tvistur

Tvistur inviterer til klubstævne på Nordjysk Ridecenter den 22. september 2012. Stævnet er kun for Tvisturmedlemmer.

Stævnet starter kl. 9.00, og der er dommermøde kl. 8.30 og ryttermøde kl. 8.45. Check-in fra kl. 7.30 og senest en time inden din første klasse starter. Bixen vil holde åbent under hele stævnet.

Der rides efter FIPO 2012 og ’Regler for stævneridning i Danmark’..
Der rides på 200 m. ovalbane. Der rides ikke finaler. 4.5 og T.8 opdeles i senior/junior klasser. Man er junior til og med det år man fylder 15 år.

Der er mulighed for leje af enkelte heste hos Lisa. Aftales nærmere med Lisa.
Der er mulighed for opstaldning i boks pris kr. 200,-. Hingste skal stå i boks. Desuden er der mulighed for at lave folde pris kr. 100,-. Medbring selv hegnsmateriale.

Følgende klasser vil blive udbudt:
T.3, T.4, T.5, T.8, T.8J, 4.2, 4.3, 4.5, 4.5J, 5.2 Der kræves rytterlicens til alle klasser. Rytterlicens betales til DI (link).

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Max 60 deltagere, efter først til mølle princip. Kun en hest pr. rytter. Hvis man ønsker at deltage med flere heste, kan disse ekvipager komme på ventelisten indtil sidste tilmeldingsfrist, og der fyldes op til stævnet er fyldt. Det er anden prioriteten der kommer på ventelisten.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises afstamningsattest og vaccinationskort eller stævnepas, og tro- og loveerklæring afleveres.

Tilmelding via SPORTI. Tilmeldingen åbner d. 31. august og lukker d. 9. september. Startgebyr er kr. 300,-. Herefter kan man ikke regne med at kunne ændre klasse/volte eller få refunderet startgebyr uden (dyr)lægeerklæring. Tidsplan kan findes på www.tvistur.dk fra den 15. september.

Der arrangeres fællesspisning om aftenen, og der vil blive solgt øl og vin til rimelige priser. Tilmelding til fællesspisning foregår på www.tvistur.dk eller via ryttertilmelding på SPORTI.

Intet stævne uden hjælpere, derfor opfordrer vi alle til at melde sig som hjælpere, men alle ryttere må desuden forvente at blive sat på enkelte hjælperopgaver. Hjælpertilmelding foregår på www.tvistur.dk

Yderligere oplysninger fås hos Sus Vendelbo susvendelbo@hotmail.dk eller Vibeke Lund Damkier vvm9@gvdnet.dk

Vi glæder os til et hyggeligt stævne.
Tvistur

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalsvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil