HEKLAs Miniput stævne

Lørdag den 13. oktober 2012

Nu har du igen chancen for at deltage i et stævne med nogen på din egen alder. Er du 13 år eller yngre og gerne vil starte stævne, har du nu muligheden for det!

Der kan startes:

  • 3 gang: Tölt, Trav, skridt.
  • 4 gang/ 4.5: Tölt, Trav, Skridt, Galop
  • T8: Tölt på begge volter.

Har du og hesten tidligere vundet samme klasse ved miniput stævne eller andre stævner er du ikke start berettiget i denne klasse. Derudover må du kun starte en tölt klasse og en gangartsklasse.

Du behøver ikke have redet stævner før for at deltage.

Dommerne vil være erfarne junior ryttere, som også står for stævnet. Hvis der er nok tilmeldte, vil der blive redet finaler med 5 deltagere. Der vil selvfølgelig være rosetter til de 5 bedste og udover det, vil der også være deltagerrosetter til alle ryttere.

Stævnet afholdes i Heklas ridehal, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Tilmelding åbner på www.sporti.dk d. 20.09 kl: 18:00. Og lukker d. 03.10. Startgebyr er 100 kr. pr. rytter og hest. Pengene refunderes kun ved fremsendelse af læge/ dyrlægeerklæring.
Hestene kan opbindes i siden af ridehallen.

Der er ikke et krav, at hesten skal have sko på og hesten behøver ikke pas, men den skal være vaccineret. Hesten må gå 5 gange på en dag, også selv om der er to rytter, dette er incl. evt. finaler. Der medbringes en udfyldt tro og lov erklæring, som kan udskrives (link)

Vi håber på en god dag med mange dygtige ryttere!

Mere info: Jeanette Nielsen: 61744405

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil