Toppur: Juniordag: hestefysioterapeut & beslagsmed

Lørdag den 10. november 2012

Kun for medlemmer af Toppur

Der afholdes juniordag med hestefysioterapuet Karin Wyrtz og beslagsmed Lars Olsen på Skovfryd d. 10. november 2012.

Vi starter kl. 9.00 og slutter sidst på eftermiddagen.

Karin er uddannet fysioterapeut, men arbejder både med heste og mennesker. Hun ser på hele ekvipagen og deres eventuelle problemer.

Til dette arrangement vil hun gennemgå hestens anatomi/”opbygning”, hvordan man ser nedsat bevægelighed og funktion. Hun vil gennemgå 8 heste mhp. Hvor de har brug for ekstra træning/øvelser der kan lette/supplere hestens daglige træning. Hun vil give ideer til øvelser der kan styrke hestens balance og smidighed. Derudover vil hun også komme ind på sadlen og dennes placering.

Der er plads til 8 heste og deres ryttere, men vi vil rigtig gerne have nogle flere juniorer til at komme, derfor er der mulighed for at deltage uden hest, men hvor man helt sikkert også vil lære en masse og så lærer du også nogen af de andre juniorer at kende.

Lars Olsen kommer og fortæller om hestens ben og vigtigheden af den korrekte skoning. Han er uddannet beslagsmed og har stor erfaring med skoning/beskæring af forskellige heste.

  • Pris med hest: 500 kr
  • Pris uden hest: 150 kr

Vi sørger for morgenmad og eftermiddagsmad, men du skal selv sørge for en madpakke. Hvis du har hest med er det også vigtigt at huske mad til den!

Tilmeldingen starter på SPORTI d. 5.oktober kl. 19

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Rideskolen Skovfryd
Rækkevej 4
8370 Hadsten
Danmark Vis på kort Navigér hertil