THORs forårsstævne 2013 DRL

Lørdag den 6. april 2013

OBS 12.01.kl. 18 - 16.01. kl. 18 er kun åbent for medlemmer af THOR - se iøvrigt tekst om fortrinsret for medlemmer af Ishesteligaen.

Så er der igen forårsstævne på Hedeland arrangeret af THOR.

Påsken falder tidligt i år, så THORs forårsstævne kommer i år til at foregå LØRDAG den 6. april 2012 og afvikles på 250 m. bane på DIs center HEDELAND, Stærkendevej 226 a, 2640 Hedehusene.

Der plejer at være stor interesse for at deltage. For at give flest muligt plads til at ride og for at tage størst muligt hensyn til hestene, da det er tidligt på sæsonen, afvikles stævnet som et

ÉNDAGS KVALIFIKATIONSSTÆVNE

- dvs. der rides kun udtagelser (ingen finaler), MEN der findes og kåres vindere i alle klasser og der er sløjfer til de 5 første i hver klasse. Uddeling sker umiddelbart efter hver klasses afslutning.

Der rides efter det på dagen gældende reglement.

Stævnet har DRL status og tæller desuden til ISHESTELIGAEN. Der er altså kvalifikationspoint på spil i alle klasser – hvis man ønsker.

Der vil være 2-3 ryttere på banen af gangen i alle klasser. I alt 150 starter (1 klasse = 1 start) - tilmelding foregår efter først til mølle princippet – dog således, at:

Medlemmer af THOR samt heldagsmedhjælpere er forud for tilmeldingsstart reserveret pladser – det antal der udbydes vil derfor være lidt mindre.

Ekvipager der er, eller samtidig med tilmeldingen til stævnet bliver deltagere i ISHESTELIGAEN 2012/2013 (se tilmeldingsregler på hjemmesiden www.thor-klubben.dk) kan tilmelde sig fra 16.1.2013 KL. 18.00 – alle øvrige fra 23.1.01.2013 kl. 18.00.

Der kan startes i flg. klasser:
4.2, 4.3, 4.5, 5.2, T3, T4, T5 og T7. Klasser med mindre end 10 tilmeldte aflyses og deltagerne tilbydes at starte i andre klasser eller få startgebyret (excl. Sportiudgift) returneret. Max 3 ekvipager pr. heat. Der er i år ikke selvstændige J/U klasser ved dette stævne.

Dommere er: Karin Hassing, Pia Hansen, Dorthe Rostock, Charlotte Helsøe, Marie-Louise Jacobsen og Romi Royé. 5 dommere dømmer i alle klaser.

Stævnet vil starte kl. 9,00. Vejledende tidsprogram vil fremkomme. Vi forventer at være færdige senest kl. 18.00.

Deltagerbetalingen er grundbeløb 175 kr. og dertil 100 kr. pr. klasse + betalingsomkostninger via SPORTI. Anden betalingsmåde kan ikke anvendes. Venteliste oprettes hvis der er behov. Bliver der ikke plads til ventelisteryttere, tilbagebetales deltagerbetalingen ubeskåret – men der refunderes i øvrigt herudover ikke ved afbud uanset årsag, med mindre klassen ikke oprettes og man ikke ønsker anden klasse. Ny hest eller ny rytter (ikke begge dele) kan påsættes indtil 25.03, men det kan ikke påregnes, at der herefter kan skiftes klasse eller rytter. Da reglerne om ændringer i startlister er meget uhåndterlige, vil klasserækkefølgen og program med praktiske oplysninger blive meddelt på hjemmesiden www.thor-klubben.dk senest ugen før, mens startlister vil være opsat på pladsen senest kl. 08.00. Ryttermøde er 08.30.

MAX 4 starter pr. rytter.

Folde á 100 kr. er de kendte faste – og de skal efterlades RYDDEDE FOR MØG, HALM OG HØ (ALT DER IKKE VAR DER DA MAN KOM). Sker dette ikke opkræves 200 kr., hvilket man accepterer ved tilmeldingen. Man må kun bruge den anviste fold – ikke den ved siden af eller andre steder. Der må ikke opsættes egne folde.

Hedelands bokse kan bruges for 150 kr. og er EXCL. STRØELSE OG MAN SKAL MUGE EFTER SIG. Det koster 500 kr. hvis man forlader boks uden den er pænt ryddet. Man må kun bruge den anviste boks.

Hestemøg m.m. kan aflæsses på anvist plads.

Hvis der ønskes fold til HINGSTE, vil vi søge at tildele fold uden direkte nabo.… husk derfor at oplyse, hvis du tilmelder en hingst og ønsker fold.

Cafeteria på pladsen – så lad madpakken blive hjemme.

ALLE deltagere (de kan afløses af egen hjælper) skal være villige til evt. at påtage sig en tildelt tjans på dagen – der vil naturligvis blive taget hensyn til hvornår man skal ride. Man kan komme til at være hjælper enten FØR, EFTER eller INDIMELLEM man selv skal ride – er dette ikke OK, skal man ikke tilmelde sig...

Se derfor efter på medhjælperfortegnelsen i.f.m. programmet og vær klar til aftalt tid. Bliver man forhindret finder man selv en afløser og giver besked til Finn Nejstgaard på 40 27 14 32 finn.ne@gmail.com hvem det er.

Man er velkommen til at stille spørgsmål pr. mail finn.ne@gmail.com eller på tlf. 46 49 79 09/40 27 14 32.

Tilmeldingen starter som anført og slutter når der er fyldt op – dog senest den 15.3.2013.

Lokalklubben THOR, Finn Nejstgaard.

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben THOR



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil