Gandur: Coaching i ridesporten (åbent for alle)

Onsdag den 13. marts 2013

Coaching i ridesporten
Et foredrag af Kimi Nielsen om coachingens mange muligheder i ridesporten.

Hvem er Kimi?
Kimi er psykoterapeut, live og business coach. Konkurrencerytter på Grand Prix niveau. Holdleder for det danske senior landshold i dressur.

Tør du sætte dig mål?
Grunden til at mange mennesker aldrig når deres mål er, at de ikke definerer dem, ikke rigtigt kender dem, eller seriøst overbeviser sig selv om at de er opnåelige. Vindere ved hvilken vej de vil gå, hvad de vil gøre undervejs, og hvem de vil dele oplevelserne med.

Mange har ofte den fejlagtige opfattelse, at mennesker med succes er født med en særlig gave. Deres største gave er i virkeligheden evnen til at handle, og det er en gave, alle kan udvikle i sig selv.

Den var så god i opvarmningen, men da vi kom ind på banen var den bare rigtig dum!

Når vi skal ud i en konkurrence, har vi alle nogle mentale forhindringer som blokerer, og som gør at vi ikke kan yde det bedste, når det virkelig gælder.

Hvad kan du gøre for at blive en bedre rytter?
Psykologi er faktisk ikke andet end sund fornuft sat i system. Problemet er, at vi selv tror, vi har sund fornuft i uudtømmelige mængder. Derfor begås der mange psykologiske fejl – af trænere, forældre og de aktive selv.

Lyder dette spændende, så kom til foredrag med Kimi Nielsen og få en ”at tænke over”.

Foredraget er for: Konkurrenceryttere, børn, unge, voksne, forældre til børn der rider stævner, dem der generelt bare interesserer sig for coaching og om at præstere noget og det være sig i alle livets andre sammenhænge. FOR ALLE.

 

Tid: 18:30-21:30

Pris: 50,- for medlemmer 75,- for ikke medlemmer

Min deltagerantal: 30 stk

Kontaktperson: Line Mai, 12 26 34 79, line.mai.gandur@gmail.com

Arrangørens kontaktinfo

Gandur



Se arrangørklubben på SPORTI

Gandur

Mødested/startsted

Fagforeningshuset
Vesterballevej 3A
7000 Fredericia
Danmark Vis på kort Navigér hertil