Sabrina Lundsgaard-Leth kursus på Snegla

9. - 10. februar 2013

Her er den perfekte idé til den ideelle julegave!

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 9-10. februar 2013, hvis du er interesseret i at komme på kursus med en af Danmarks dygtigste ungdomsryttere. Sabrina Lundsgaard-Leth har stor erfaring med islandske heste, og mange flotte resultater bag sig. Hun har bl.a. deltaget ved NM og VM. Sabrina har god erfaring med at undervise, og vil på kurset lægge stor vægt på samarbejdet mellem hest og rytter.

Der er plads til 12 ryttere på kurset. Sabrina har stor erfaring med at undervise juniorer og ungdomsryttere, men kurset henvender sig til ryttere i alle aldersgrupper, og på forskellige niveauer.

Der rides to og to sammen lørdag i 45 minutter, og alene om søndagen i 30 minutter.

Der er mulighed for at alle ryttere kan blive filmet, hvis de ønsker det, og filmene bruges til teori i rytterstuen lørdag aften. Sabrina vil her først evaluere med den enkelte rytter, hvorefter hun vil undervise mere teoretisk om ridningen. Her vil hun give et lille ”foredrag” i alt lige fra stævneridning, kåringer, tilridninger til generel træning af heste.

Der vil blive mulighed for fællesspisning både lørdag og søndag, som man kan tilmelde sig til i forbindelse med tilmeldingen til arrangementet. Der vil muligvis blive brug for hænder til at stå for frokosten, så hjælp modtages med glæde.

Kurset er kun for medlemmer af Snegla.

Arrangørens kontaktinfo

Rideklubben Snegla



Se arrangørklubben på SPORTI

Snegla

Mødested/startsted

Islandshestecentret Nr. Tolstrup
Flodgårdvej 6
7500 Holstebro
Danmark Vis på kort Navigér hertil