Hrimfaxas DRL Påskestævne 2013

Lørdag den 6. april 2013

Hrimfaxas Påskestævne afholdes i år LØRDAG D 6 APRIL, hos Per og Herdis Brusgaard, Bredkærvej 99, Sdr. Vorupør, 7700 Thisted. Vær opmærksom på at dette ikke er i Påskeferien.

Der er max. plads til 60 deltagere ved stævnet og max 20 deltagere i hver klasse. Vi forbeholder os ret til at afvikle klassen uden finale ved mindre end 10 tilmeldte. Hver rytter må have op til to heste med. Der rides efter RID 2012. Stævnet er et DRL stævne. Der kræves rytterlicens. 5 års heste har lov til at deltage i T. 8 og 4.5

Der vil kun blive afholdt finaler i Tölt klasserne samt 5 gang.

Ved ankomst skal der forevises gyldig vaccination, tro og love erklæring og hestepas. Heste der ikke er raske eller som har været syge, eller opstaldet hvor der er syge heste må ikke deltage i stævnet. HUSK at ALLE skal betale rytterlicens på DI hjemmeside: www.islandshest.dk

Startgebyr er 275 kr. pr. hest (225 kr. de første 10 dag for Hrimfaxa medlemmer).
Discipliner : T.1 – T.5 – T.8 – 4.1 – 4.3 – 4.5 – 5.2

Tilmeldingen åbner for Hrimfaxa medlemmer D. 1. februar. Der skal bruges kode for at tilmelde sig de første 10 dage, herefter kan alle tilmelde sig frit. Tilmeldingen åbnes for alle D. 11. februar. Sidste tilmeldingsfrist er d. 15 marts. Der meddeles via Hrimfaxa’s nyhedsbrev hvornår der er fyldt op. Startgebyr betales ikke tilbage efter sidste tilmeldings frist.

Tilmelding skal ske på SPORTI.

I frokostpausen vil der være mulighed for at vise hingste til hingsteshow. Tilmelding til dette skal ske til chatrine.brusgaard@feriepartner.dk Her skal man have en tekst klar som kan læses mens hingsten vises. Teksten skal indeholde oplysninger om hingstens stamtavle og kåring, samt andre informationer der er relevant for hingsten.

Du skal selv sørge for at tage hegnsmaterialer med, hvis du vil lave fold til din hest. Der er IKKE MULIGHED for spiltove i stalden som tidligere. Det er muligt at leje boks. Boksen kan bookes ved tilmelding. Pris for boks er 150,- Der er 5 lukkede bokse forbeholdt hingste, resten er halv åbne.

Programmet for stævnet bliver offentligt gjort ca. 10 dage før stævnet, på Hrimfaxa’s hjemmeside og bliver ikke sendt ud med posten - www.hrimfaxa.dk.

Rytteren vil blive tildelt opgave på dagen som forventes udført.

Det forventes af alle at de rydder op efter sig selv og deres hest m.v. 

Cafeteriaet, har åben hele dagen. Her kan købes varmt mad, sandwich, kage, kaffe, sodavand mm. Tombola. Vil være der igen i år med mega mange gevinster, så kom og støtte vores klub i tombolaen.

Gave til tombolaen modtages gerne, ring til Chatrine Brusgaard 20491675.

Frivillige hjælpere. Vi har brug for frivillige hjælpere til Påskestævnet. Har du lyst til at give en hånd med, så ring til Chatrine på 20491675, Bo og Mette på 97721112.

Arrangørens kontaktinfo

HrimfaxaSe arrangørklubben på SPORTI

Hrimfaxa

Mødested/startsted

Per og Herdis Brusgaard
Bredkærvej 99
7700 Thisted
Danmark Vis på kort Navigér hertil