HEKLAs fastelavnsstævne 2013

Søndag den 10. februar 2013

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles på Heklas adresse i ridehallen (20x40), Dybvadsvej 124, 9740 Jerslev.
Stævnet afholdes den 10. februar 2013 og starter kl. 9:00. Indcheckning kl. 8:00 til 8:30. Der vil blive afholdt dommer/ryttermøde kl. 8:30.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet: 3-gangS, 3-gangJ, 3gang+, T8S, T8J og T3*.

3-gang er tølt, trav og skridt og 3-gang+ er tølt, trav, skridt og ”beauty-tølt”. Alle gangarter rides i valgfrit tempo. Beauty-tølt er valgfri tølt opgave ex. løse tøjler, øgninger/nedtagninger osv. T3* er sidste opgavedel udskiftet med tølt i et tempo, der er afpasset til banens størrelse.

Juniorklasser er for ryttere, der er til og med 15 år og Seniorklasserne er for ryttere, der er 16 år eller ældre.

Udklædning belønnes, men vi opfordrer alle til at huske, at sikkerheden kommer først!

Du må kun tilmelde dig en tøltklasse og/eller en gangartsklasse. Én hest må gerne have to ryttere, men må stadig kun starte én gangartsklasse og én tølt klasse. Husk du skal være medlem af Hekla. Stævnet afvikles med Hekla dommere, derfor er rytterlicens ikke nødvendig. Vi gør opmærksom på, at hestene skal være skoet enten med 0 eller 4 sko, og vi tillader kun, at der rides med stangeffekt i 3gang+ samt i T3*.

Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte betragtes udtagelsen som finale. Klasser med 3 eller færre tilmeldte kan aflyses. Der vil kun blive afviklet A-finaler.

Pris for deltagelse i stævnet: 140,- per ekvipage. Prisen er inklusiv fold - HUSK foldredskaber. Leje af boks til kr. 200,- inklusiv halm. Husk at rydde boksen efter brug. Har du haft hesten stående i siden af ridehallen, skal der også ryddes op efter din hest og dig.

Der er plads til 45 ekvipager og der kan kun tilmeldes én hest per rytter. Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 24. januar kl. 18:00. Husk at have udfyldt din profil inden og hav dankortet klar. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Hvis nødvendigt, vil der blive oprettet en kort venteliste på 3 pladser.

Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 31. januar 2013. Startgebyr refunderes kun efter 31. januar ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Vi gør opmærksomme på, at administrationsgebyret ikke refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads!

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og opdateret hestepas. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet starte til stævnet. Hesten skal være vaccineret efter gældende regler! Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den 3. februar. I frokostpausen vil der være tøndeslagning for børn og unge til og med 15 år.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

PÅ GENSYN – Heklas Stævneudvalg

Christina, Carina, Pernille, Henriette og Cecilie.

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil