Hildingur: Firmakeppni 2013

Søndag den 3. marts 2013

Traditionen tro afholder Hildingur Firmakeppni den første søndag i marts d. 3.marts 2013. Stævnet afholdes igen på Helsinge rideklub.

Firmakeppni er en speciel konkurrenceform for vores islandske heste. Her vises hestene under rytter i samlet flok, fordelt i 4 klasser.

Firmakeppni er en festlig og farverig konkurrenceform som er meget publikumsvenlig

De 5 bedste i hver klasse, udvalgt af dommerne, går videre til finalen og dyster om 1.-5. pladsen.

Der er pengepræmier til alle firmakeppni 1. pladser, præmierne på 500kr. Til 2-5 pladserne vil der være rosetter.

I år har vi tilføjet to nye firmakeppni tølt-klasser.

Let-tølt er for heste, der ikke har let ved tølten eller er nye i tølt. Niveauet svare til T.8, der lægges vægt på takten – tempo mv. har mindre betydning.

Svær-tølt er for rutineret tøltere. Her forventes ren takt og der lægges vægt på, at der kan vises tempo forskelle.

Desuden tilbyder vi i år muligheden for, at ride dressur klasse på sin islandskhest. De senere år er dressur disciplinerne nedprioritere og vi synes det er tid til igen at gøre plads til denne konkurrenceform. Vi tilbyder derfor i samarbejde med FEIF dommer Karin Hassing muligheden for at ride to dressur klasser.

L4 er et dressurprogram, der normalt indgår som en del af alrid. Her er et fastlagt program (kan ses på vores hjemmeside hildingur.dk) I programmet forgår øvelser i skridt, trav eller tølt.

Freestyle ”MASTER-CLASS” du sammensætter selv dit dressurprogram til valgfrit musik alle øvelser er tilladt! En oversigt med dit program samt en cd med musik afleveres ved indtjekning. Der er mulighed for at sende sit program til gennemgang til Karin H., der vil gennemgå dit program og evt. komme med forbedringer. Programmet sendes senest 4 dage før stævnedagen. En oplangt mulighed for den dygtige dressur-islænder rytter!

Hver ekvipage kan deltage i én firmakeppni klasse, én Tølt-firmakeppni klasse og/eller én dressurklasse.

Klasser

  • Boble (kun for 5års heste eller juniorryttere til og med 15år. jf. DI´s regler)
  • Let (svarende til T.8, T.7 ,4.5)
  • Middel (svarende til T.5, 4.3)
  • Svær (svarende til FIPO klasserne)
  • Tølt let (svarende til T.8, T.7)
  • Tølt svær (svarende til T.5, T.4 ,T.3)
  • L4
  • Freestyle

Tilmeldingen åbnes d. 1. februar. Tilmeldingen er åben indtil d. 20. februar eller når stævnet er fyldt op – der er max. 90 starter. Tilmelding via SPORTI.

Pris Startgebyret er 175 kr. pr. klasse inkl. fold (husk selv foldmateriale) og 500 kr. pr. boks (dog begrænset antal). – Hildingurs medlemmer: 150kr. pr. klasse.

Det forventes som Hildingur medlem, at man påtager sig en større hjælpertjans ligesom det forventes at alle deltager hjælper, hvor det er muligt.

Det vil ikke være muligt at lave ændringer efter sidste tilmelding. Startgebyr m.m. ved framelding refunderes kun mod dyrlæge/lægeerklæring minus administrationsgebyr 150kr. Det er ikke muligt at sælge sin deltagerplads til anden side.

Husk gyldigt vaccinationskort eller DI stævnepas, en udfyldt tro- og loveerklæring og gyldig rytterlicens for 2013. Er tingene ikke i orden, kan man ikke komme til start.

Yderligere info findes på www.hildingur.dk, hvor også programmet udgives en uge før stævnet. Spørgsmål kan sendes til super.stine@hotmail.com

 

Arrangørens kontaktinfo

Ishesteklubben HildingurSe arrangørklubben på SPORTI

Hildingur

Mødested/startsted

Helsinge Rideklub
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil