Tvisturs Alridstævne 2013

Lørdag den 6. april 2013

Tvistur inviterer til alrid-træningsstævne

Som opvarmning til DM i september, inviterer Tvistur til alrid-træningsstævne lørdag d. 6. april på Nordjysk Ridecenter, Flødalvej 30, 9230 Svenstrup.

Vi prøver alle alriddisciplinerne af, og der er mulighed for at ride AL1, AL2, AL3 og AL4. Da der er tale om et endagsarrangement vil disciplin A blive væsentlig forkortet og disciplin B rides på samme bane for alle klasser.

Vi har plads til 30 ryttere efter først til mølle princip. Stævnet er åbent for alle. Startgebyr 150,- inkl. morgenmad, frokost og kaffe/kage.

Tilmeldingen åbner på Sporti d. 9/3 og lukker d. 23/3. Det er ikke muligt at få refunderet startgebyr uden dyrlæge-/lægeerklæring.

Træningsstævnet starter lørdag morgen kl. 8.00 med ryttermøde. Der er mulighed for at lave fold (medbring selv hegnsmateriale og strøm).

Selvom der er tale om et træningsarrangement, er det vigtigt at alle ryttere sætter sig ind i alridreglementet, da vi vil følge reglerne i videst muligt omfang.

Lydighedsprogrammet rides i 20x40m ridehus, gangartsprogrammet rides på 200m ovalbane og hurtighedsdisciplinen afvikles pasbane.

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden træningsstævnet.

For yderligere infromationer kontakt Helene Fjelsten, helenefjelsten@hotmail.com

Vi glæder os til et godt stævne med stor tilslutning.

Med venlig hilsen
Tvistur

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil