Thor: Foderforedrag med Karsten Snitkjær

Torsdag den 14. marts 2013

Islandshesteklubben Thor holder foderforedrag med Karsten Snitkjær torsdag den 14.3.2012 kl. 19.00-ca. 21.30 i Gevninge Beboerhus, Gevninge Bygade 17, Gevninge, 4000 Roskilde

Karsten vil give et friskt indspark til, hvordan vi fodrer vores heste og hvad vi kan gøre bedre. Vi kommer vidt omkring, lige fra valg af afgrøder over anvendelsen i fodringen, brug af vitaminer og mineraler, regler for foderblandinger, indholdsdeklarationer, huldvurdering og meget mere. Der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og diskutere de forskellige emner.

Karsten er udannet agronom i 1999, og har siden 1992 arbejdet med fremstilling af grovfoder til heste. Sideløbende med hans agronomuddannelse, har han taget en alternativ uddannelse inden for kinesiologi til dyr. Han har arbejdet inden for forskellige områder lige fra maskiner og økonomi, til udvikling af nye sunde fødevarer.

I flere år har han haft ansvaret for fodringskoncepter, samt vitaminer og mineraler til hest, kvæg og svin.

De seneste år har han arbejdet med udvikling af sunde fødevarer gennem sund fodring af produktionsdyr, som kvæg, svin og fjerkræ.

Sideløbende har han rådgivet landmænd og maskinstationer omkring fremstilling af grovfoder til køer og heste.

Karsten har i flere år arbejdet med helhedsorienteret løsninger af problemer omkring husdyr og forstår sammenhængen mellem foder og sundhed, ligesom han har en mening omkring dyrkningen af afgrøderne, og anvendelsen af vitaminer og mineraler. Hans færden gennem den danske foderindustri har givet ham en god indsigt i de koncepter der praktiseres inden for husdyrfodring i dagens Danmark.De sidste år har han desuden haft en del aktiviteter i UK og Tyskland, hvorfor han har en god fornemmelse for de generelle tendenser i husdyrfodringen i dag. Ud fra disse erfaringer kombineret med hans egen erfaring som hesteejer vil han give os et indblik i hvad vi kan gøre bedre. Der vil blive serveret kaffe, the og kage.

Maks. Deltagerantal 50
Prisen er kr. 50,- (inkl.sporti gebyr)

Tilmeldingen starter på Sporti fredag d. 15.2.2013 kl. 20.00 og slutter den 10.3.2013. Foredraget er åbent for alle.

Evt. spørgsmål til Susan Christensen susjamail@gmail.com

Arrangørens kontaktinfo

IslandshesteklubbenThor



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Gevninge Beboerhus
Gevninge Bygade 17
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil