Tølt in Harmony

Fredag den 29. marts 2013

OBS 25.02. kl. 18 - 27.02. kl. 18 er kun åbent for medlemmer af THOR.

Vi kaster os nysgerrigt ud i noget nyt og afholder træningsstævne for TØLT IN HARMONY fredag den 29.03.2013. Det foregår i THORs ridehus beliggende på Uglestrup Gade 9a, 4060 Kirke Såby.

Der bliver tre klasser – en for 5 og 6 års heste (klasse 1) , en mellemklasse (klasse 2) og en for de ekvipager, der sædvanligvis starter FIPO klasser (klasse 3).
Bedømmelsen foregår ved de to DI dommere Karin Hassing og Stine Balchen. Der rides enkeltvis. De 6 bedst bedømte i udtagelserne i de tre klasser rider en gang mere – og bedømmelsen i ”finaleridtet” afgør den endelige placering. Vi finder en form for anerkendelse til de 3 bedst placerede – evt. sponsorer, der gerne vil være med her helt fremme i begyndelsen med lidt præmier, skal være mere end velkommen – og bedes henvende sig til arrangørerne. Er der arbejdslystne hjælpere, er de også meget velkommen sammesteds.

Rytterlicens og vaccination skal være i orden.

Der vil være mulighed for opsætning af folde på arealet ved ridehuset – de første kan bruge opsatte pæle, hvor der bare skal trækkes medbragte tråde på, resten vil være henvist til at etablere egne folde (hvis de kan få pælene i jorden – vi kender jo ikke vejret på det tidspunkt). Hestemøg lægges på anvist plads.

Ridehuset er ca 20 x 40 m. – og dertil opvarmet rytterstue og uopvarmet parterre. Toilet på stedet.

Se klip på YouTube

En meget light udgave af cafeteria kan forventes – nærmere oplysninger følger. Der er mulighed for at forudbestille lækre mørke sandwichboller – så er man sikker på, der er noget når man kommer.

Der er også mange andre praktiske oplysninger, som følger senere – vi arbejder på at få yderligere info hjem fra både Island og Sverige. Ikke alt vil være perfekt på dagen, små modificeringer vil evt. blive nødvendige (udmeldes inden) – og vi skal selv øve os – men vi gør det så godt vi kan – og konstruktiv kritik modtages før, under og efter med tak.

Program udsendes ikke, men kan ses på www.thor-klubben.dk samt stævnets side på facebook – søg på TØLT IN HARMONY.

Pris kr. 125 pr. ekvipage ( + gebyr til sporti) – max 1 hest pr. rytter. Ingen tilbagebetaling ved afbud – uanset årsag. Hest ELLER rytter kan skiftes én gang ved besked senest 17.03.2013.

Spørgsmål til Finn Nejstgaard på finn.ne@gmail.com

Tilmelding starter for medlemmer af THOR den 25.02.2013 kl. 18 og er åben for ALLE fra 27.02.2013. Max. 45 ekvipager – udvides måske, så der oprettes ventelisten på 15 ryttere. Tilmelding slutter ved udsolgt eller senest 10.03.2013. Vi tror på udsolgt – men arrangementet gennemføres uanset antal deltagere – det skal simpelthen afprøves.

Arrangør er lokalklubben THOR

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben THOR



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

THORs ridehus
Uglestrup Gade 9a
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil