Dagfaris Forårsstævne

Lørdag den 25. maj 2013

Forhåndstilmelding for Dagfari medlemmer frem til 25. marts

Forårsstævnet er som Hyggestævnet et stævne tiltænkt fritidsrytterne, skovtursrytterne og dig der aldrig før har startet stævne. Denne gang også med lidt sværere klasser for dem der nu har været med til et par af vores stævner og har mod på lidt mere udfordring, uden at skulle "lægge arm" med de rutinerede sportsryttere. Vi tilbyder også lydighedsklasser (dressur) og naturligvis Øltølt. Derudover har vi udfordret Helsinge rideklub til en venskabelig dyst i vores nyopfundne dicsiplin "Boblestafet".

Alle er velkomne til Forårsstævnet uanset niveau. Til forårsstævnet rider vi i ridehus på 20x60 meter. Der er mulighed for opvarmning enten i mindre ridehus på 20x40 eller på udendørs dressurbane. Ved godt vejr ride udendørs på springbanen (uden spring).

Der kan startes én gangartsklasse, én tøltklasse samt én lydighedsklasse + øltølt og boblestafet. Det er muligt KUN at tilmelde sig Øltølt, hvorved prisen vil være 100 kr. (der kan læses detaljeret om alle klasserne på hjemmesiden)

OBS:

Alle klasser udbydes som træningsklasser. Bedømmelsen speakes undervejs i forløbet af dommer: Dorthe Rostock.

Stævnet oprettes ved minimum 30 ryttere og max antal er 40. (enetilmeldinger til Øltølt tæller ikke med her).

Tilmelding for Dagfarimedlemmer åbner 1. marts. kl. 18.00 (for ryttere fra andre klubber åbner tileldingen 25. marts. Tilmelding lukker når alle pladser er besat, eller senest 25. april.

Fold er inklusiv i prisen - HUSK at medbringe pæregebyr på 200 kr. kontant til indtjek (returneres ved dagens slutning).

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Helsinge Ridecenter
Husebyvej 13
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil