Heklas Forårsstævne DRL/WRL

Torsdag den 9. maj 2013

Stævnet afvikles som et WRL og DRL stævne. Stævnet afholdes den 9. maj 2013 og starter kl. 8:15. Indcheckning kan ske tidligst fra kl. 7:30, og der vil være løbende check ind hele dagen – dog skal man være checket ind SENEST en time før klassens start.

Der afholdes dommermøde kl. 7:30 og ryttermøde kl. 8:00 ved ridehallen.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet:

  • T1 , T4, T3, 5.1, 4.1 og 4.2.

Der er plads til 20 starter i T1 og 5.1. Der er plads til 15 starter i T4 og 4.1. Der er plads til 24 starter i T3 og 4.2.

Såfremt stævnet ikke er fyldt op pr. 14/4 kl. 18, åbnes der for tilmelding i T5 og 4.3. Sidste tilmelding er den 24. april 2013.

Såfremt der er færre end 6 deltagere i en klasse, vil klassen aflyses, og rytterne tilbydes plads i anden klasse. Der vil IKKE blive afholdt finaler, men der er sløjfer til de 5 bedste placeret i hver klasse.

Stævnet afvikles iht. FIPO 2013 inkl. Danske særregler. Husk rytterlicens! www.islandshest.dk

Pris for deltagelse i stævnet:

  • Startgebyr: kr. 350,-
  • DRLklasse: kr. 50,- per klasse (T3, 4.2, T5 og 4.3)
  • WRLklasse: kr. 100,- per klasse (T1, T4, 5.1 og 4.1)
  • Boks inkl. halm: kr. 200,- (begrænset antal)
  • Fold: kr. 50,- Husk foldredskaber.

Der på eget ansvar at have hestene opstaldet på stævnepladsen. Husk at rydde boksen efter brug – ellers koster det 500,-.

Dommerholdet: Karin Hassing, Lise Galskov, Helle Brendstrup, Per Kolnes, Heidi Thrysøe, Jannie Havshøj og Kristina Gammeljord.

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Meld dig gerne som hjælper ved tilmelding. Det er ikke muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen til stævnet sker via SPORTI tidligst fra den 2. april kl. 18:00. Husk at have udfyldt din profil inden og hav dankortet klar. Ingen tilmelding uden betaling online. Et mindre gebyr må påregnes. Der vil være først-til-mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke. Der oprettes ikke venteliste til dette stævne.

Det vil ikke være muligt at lave ændringer efter sidste tilmelding. Startgebyr m.m. refunderes ikke ved framelding.

Det er ikke muligt at sælge sin deltagerplads til anden side.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind.
Tro- og love erklæringen kan udskrives fra www.nihekla.dk. Tidsplan vil være på hjemmesiden fra den 2. maj.

Vi glæder os til et stævne med stor tilslutning, dejlige heste og godt vejr!

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

Langtved Isheste
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil