Litur: Øvestævne på Orelundbanen

Fredag den 26. april 2013

Åbent for alle - forhåndstilmelding for medlemmer af LITUR

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvordan det er at deltage i et stævne for islændere?

Litur har fået lavet aftale med dommer Maja Tvarnø, som hat tilbudt at lave øvestævne på Orelundbanen d. 26 april, 2013.

Arrangementet henvender sig både til de mere garvede konkurrenceryttere, som gerne vil have trænet detaljer for at forbedre deres ridt og ikke mindst til de islandshesteryttere, som ikke rigtig har haft mod til at deltage i en rigtig konkurrence endnu, men som har lyst til at finde ud af, hvad det går ud på og hvordan man gør og hvor deres niveau ligger.

Maja siger:

  • ”Der afsættes 20 min. til hver rytter.
    Rytteren har på forhånd valgt hvilke klasse(r), som skal øves.
    Jeg starter med at tage en snak med rytteren uden for banen og hører hvilken klasse og på hvilket niveau rytteren befinder sig. Hvis det er en nybegynder eller mindre øvet, så tager vi en kort snak om indridning, udstyr, selve klassen etc. Når rytteren har redet klassen, så snakker vi om det viste og rytteren kan prøve under vejledning at forbedre nogle af opgavedelene igen.”

Man behøver altså slet ikke at være verdensmester for at deltage i dette arrangement. Det er til gengæld en fantastisk chance til at lære noget nyt og til at få et hyggeligt samvær og en god snak med andre LITUR-medlemmer.

Der findes 8 folde på stedet så det er nemt at gå til.

Prisen for arrangementet er kun 100,- som betales på Sporti

Arrangementet løber fra klokken 9.00 – 13.00 (uden frokostpause)

Tilmelding: til Sporti for medlemmer fra 30. marts, og for ikke-medlemmer fra 3. april, dog senest 15. april 2013. Der er plads til max 12 ekvipager så tilmeldingen går efter først til mølle princippet. (der skal være mindst 10 deltagere for at arrangementet gennemføres).

Hvis man ikke selv deltager er man selvfølgelig velkommen til at komme på stedet og få en hyggelig dag ud af det sammen med andre Litur-medlemmer.

Det vil være muligt at købe kaffe, øl og sodavand.

Hvis der er problemer med transporten vil vi efter bedste evne prøve at finde en løsning på det også. (kontakt et af bestyrelsesmedlemmerne – så prøver vi at koordinere).

Se endvidere Liturs hjemmeside - Litur.dk

Med venlig hilsen
LITUR`s bestyrelse
Knud, Vibeke, Jeanette, Rikke og Pernille.

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben LITURSe arrangørklubben på SPORTI

Litur

Mødested/startsted

Orelundbanen ved Sandager
Orelundvej 30
5610 Assens
Danmark Vis på kort Navigér hertil