Dagfari: Springkursus

30. maj - 26. juni 2013

3 ganges springundervisning.

  • Onsdag d. 29. maj,
  • Onsdag d. 5. juni og
  • Onsdag d. 12. juni.

Hvor?
Dette vil foregå på Lille Torpgård i Grønholt. Fortrinsvis i ridehus, medmindre udendørs bane er sat op på forhånd. Kl. 18-ca. 22 (første- og sidste halve time bruges på banebyg- og nedtagning). Rytterne inddeles på hold efter niveau. Så der er plads til alle uanset erfaring. Første halvdel af rytterne sætter springene op, anden halvdel tager dem ned.

Inddeling på hold vil tage udgangspunkt i rytterens og hestens niveau og derfor kan vi ikke love, at man kan ride på ét bestemt tidspunkt. Men vi forventer efter første undervisning, at holdene rettes til og vi derefter ved hvornår folk skal ride de resterende to gange.

Vores underviser er Dorthe Kristensen. Hun er uddannet underviser gennem Dansk rideforbund og pt. i gang med uddannelse til terræninstruktør. Hun har tidligere med stor ros undervist på dagskursus i springning i klubben (dengang afhold på Gribskov ridecenter).

Pris:
Prisen for 3 dages kurset på alm. bane/ridehus bliver 525 kr. inklusiv baneleje for alle tre gange.
12 pladser - kurset oprettes ved minimum 9 tilmeldte.

Terrænbane springning
Der er mulighed for at tilmelde sig yderligere en eller to springdage på terrænbane. Dette vil foregå på ridecenteret Søborggård i Gilleleje.

  • Onsdag d. 19. og/eller
  • Onsdag d. 26. juni.

Prisen for ridning på terrænbanen bliver 350-400 kr. pr. gang (prisen er høj da banelejen koster 250 kr. for hver rytter. pr. gang!) Derfor er dette også et frivilligt tilvalg for de ryttere der har deltaget på springkurset, eller ved særlig aftale.
12 pladser - terrændagene gennemføres ved minimum 6 tilmeldte.
Tilmelding/betaling til terrændagene foregår til Salli senest 13. juni (altså sidste springdag på banen).
Hvis du er nervøs for terrænspringing, så er dette netop et godt sted at træne det. Du er i trygge hænder med en underviser der ved hvad du og din hest kan. Ingen bliver presset til noget de ikke kan/vil. Derudover er søborggårds bane rigtig god, da de også har små spring, selvom det er en militarybane. Du kan vente med at beslutte dig for terrændagene til d. 13. juni (sidste gang på almindelig bane).

Sidste frist for tilmelding: 1. maj

Arrangørens kontaktinfo

DagfariSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Lille Torp gård
Gønholtvangen 31
3480 Fredensborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil