Dyrdilmyri: Hestemassage med Stephanie Bergquist

Lørdag den 25. maj 2013

Lørdag den 25. maj kl. 10 til 16:30

Den 25. maj kommer Stephanie Bergquist (www.careNcure.dk) til Fogedgården, og afholder et kursus i hestemassage til husbehov. Kurset bliver af 6½ timers varighed fra 10 til 16.30, hvor vi starter med noget teori, og derefter går ud til hestene, for selv at lære at massere dem.

Kurset er for dig, som gerne vil gøre noget godt for din hest – såvel fysisk som mentalt. Massage kan være et godt hjælpemiddel til den daglige træning, uanset om du er skovtursrytter eller din hest går konkurrencer på højt niveau – ligesom vi mennesker får spændinger og har brug for massage, så har hestene det også – og ikke mindst fordi de bærer rundt på os mennesker, og vores spændinger og skævheder.

Kurset vil bestå af en række teknikker og værktøjer som du kan bruge uden at være uddannet hestemassør. Teknikkerne vil være en kombination af fysiurgisk massage til heste, strækøvelser og en eller to teknikker fra Kranio Sakral Terapi.

Stephanie arbejder til dagligt som behandler til mennesker og dyr, og har efterhånden mange års erfaring med terapeutisk arbejde. Hendes primære værktøjer er fysiurgisk massage, bindevævsmassage og kraniosakral terapi, og hun kombinerer dem gerne i sit daglige arbejde alt efter problemstilling og klient..

Max. Antal: 12 deltagere

PRIS:

  • Dyrdilmyri medlemmer: kr. 600,-
  • Ikke-medlemmer: kr. 700,-
Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgaarden
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil