Isafold: Ridetur i Tofte Skov

Søndag den 26. maj 2013

Tilmelding kun for medlemmer af Isafold til og med 3. maj kl 18

Isafold har igen fået den enestående mulighed at komme ind og ride i Tofte Skov. Tofte Skov er et enestående naturområde, som normalt er lukket for offentligheden. I skoven lever ca. 400 krondyr og 150 vildsvin, som afgræsser og holder skoven åben, så insekter og urter kan trives. Turen ind i skoven på hesteryg er en unik mulighed for at opleve skoven og dyrelivet helt tæt på. Med på turen har vi en guide fra Vildmosecentret som vil vise os området og fortælle om det unikke natur og dyreliv der findes i skoven. Turen vil foregå i skridt så vi kan opleve naturen og se et vildsvin eller et krondyr på vejen.

Vi parkerer og mødes på Kragelundsmarken inde i skoven og er klar til at ride kl. 10.00. Turen varer ca. 1½ time.

Efter turen i Tofte Skov er der mulighed for at køre til Vildmosecentret og spise madpakker, hvorefter vi rider en tur i området omkring Lille Vildmose/Mulbjergene. Vi rider ca. kl. 13.30 og turen foregår i roligt tempo.

Prisen for turen i Tofte Skov er 170 kr. for Isafold medlemmer og 180 for ikke-medlemmer. Der er plads til 14 ryttere. Tilmeldingen foregår via SPORTI og åbnes for Isafold- medlemmer torsdag den 25. april kl. 18.00. Tilmeldingen åbnes for ikke-medlemmer onsdag den 3. maj kl. 18.00.

Eftermiddagens tur i Lille Vildmose/Dokkedal er gratis for Isafold-medlemmer. Tilmeldingen hertil foregår via isafolds facebook-gruppe.

Mange hilsner
Isafolds bestyrelse

Arrangørens kontaktinfo

IsafoldSe arrangørklubben på SPORTI

Isafold

Mødested/startsted

Kragelundsmarken
? ?
Danmark Vis på kort Navigér hertil


Nærmere præcisering: Nærmere adresse bliver udsendt inden turens start