Geysirs åbne stævne

15. - 16. juni 2013

OBS. Stævnet åbnes nu for seniorer der får mulighed for at ride udtagelser, men ingen finaler, prisen for en senior:
Består af et grundbeløb på 175 kr. som inkluderer fold. Dertil betales 75 kr. per tilmeldte klasse + betalingsgebyr til SPORTI (www.sporti.dk).
En enkeltboks kan lejes for 200 kr. (man skal selv sørge for strøelse og at få ryddet op/muget ud). Man må kun bruge den anviste fold/boks; og der må ikke opsættes egne folde. Det koster 500 kr., hvis man forlader sin boks eller fold uden at den er pænt ryddet.

Tilmelding lukkes søndag d. 9. juni kl. 24.

INVITATION TIL GEYSIRS ÅBNE STÆVNE FOR JUNIORER OG UNGRYTTERE 15.-16. JUNI 2013 PÅ HEDELAND

Lokalklubben Geysir vil gerne invitere til åbent Børne/Junior/Ungrytterstævne. Stævnet afvikles den 15. og 16. juni 2013 på Islandshestecentret Hedeland, Stærkendevej 226a, 2640 Hedehusene på 250 meter ovalbane.

Stævnet er for børn og unge i alderen 6 - 21 år; dvs. for alle, der er i 1992 og til og med 2007.

Stævnet har Dansk Rangliste (DRL) status, dvs. udtagelsesresultater tæller til DRL (sport B). Desuden tæller resultaterne til ISHESTELIGAEN (se tilmeldingsregler på www.thor-klubben.dk).

Du kan tilmelde dig i følgende klasser:
- 4.2 – 4.3 – 4.5
- 5.2
- T.3 – T.4 - T.5 – T.8

Vi vil herudover afholde en 3-gangs klasse for de 6 til 11-årige. Der fremvises skridt, trav eller tølt og galop. Ved 3-gangs klassen rides på speakers kommando.

Derudover kan man tilmelde sig galopløb, som vi afholder på Hedelands slaggestier.

Finaler
Der afholdes samlede udtagelsesrunder og finaler; og de bedste juniorer og ungryttere i hver klasse præmieres. Juniorer omfatter årgangene 1997 til og med 2007, og ungryttere omfatter årgangene 1992 til og med 1996.

Der afholdes B-finaler i klasser med mere end 15 deltagere; evt. klasser uden B-finaler rides med 6 deltagere i A-finalen. Vi forbeholder os ret til at afvikle en klasse uden finale ved mindre end 5 tilmeldte.

Der uddeles sløjfer til A-finaledeltagerne i hver klasse. Geysir Master er den i hver klasse, som er det bedst placerede Geysir-medlem.

Regler
Der rides efter det på tidspunktet gældende reglement.

Der rides maks. 3 deltagere på banen ad gangen; dog ved 1-2 heat per klasse tillades 4 deltagere ad gangen.

Ret til ændringer forbeholdes ved for få tilmeldte i en klasse.

Tidspunkt
Stævnet starter lørdag, den 15. juni kl. 09.00 og slutter ca. kl. 17.00. Tjek-in kan ske lørdag morgen i tidsrummet kl. 07.30 til 09.00.

Om søndagen, hvor der afholdes finaler, starter vi kl. 09.00, og vi forventer, at stævnet slutter ca. kl. 16.30.

En vejledende tidsplan sendes til deltagerne senest den 14. juni 2013. Vi forbeholder os ret til at ændre tidspunkter.

Tilmelding & pris
Det maksimale deltagerantal er 80 ekvipager. Der kan tilmeldes 2 heste pr. rytter, men ved venteliste vil det kun være muligt at starte en hest pr rytter. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Deltagerbetalingen består af et grundbeløb på 175 kr. som inkluderer fold. Dertil betales 175 kr. per tilmeldte klasse + betalingsgebyr til SPORTI (www.sporti.dk). Galopløb koster dog kun 100 kr. Anden betalingsmåde kan desværre ikke anvendes.

En enkeltboks kan lejes for 200 kr. (man skal selv sørge for strøelse og at få ryddet op/muget ud). Man må kun bruge den anviste fold/boks; og der må ikke opsættes egne folde. Det koster 500 kr., hvis man forlader sin boks eller fold uden at den er pænt ryddet.

Når tilmelding er udført via SPORTI og beløbet er overført, er tilmeldingen bindende. Det vil desværre ikke være muligt at få indbetalte penge tilbage ved framelding - medmindre der er venteliste, således at pladsen kan fyldes op af en anden rytter. Ønsker man alligevel at framelde sin hest, bedes I kontakte Annie Rasch snarest muligt.

Ved tilmelding via SPORTI skal man påtage sig en hjælpetjans under stævnet (det kan være f..eks. dommersekretær, ledvogter, indpisker, hjælper til sekretariatet m.m.). Hvis man er forhindret i at hjælpe, skal man selv sørge for en afløser. På denne måde vil vi gerne sikre os et gnidningsfrit forløb, som kommer alle til gode.

Tilmeldingen åbner 02. maj 2013 kl. 18.00 og lukker ved 80 deltagere, dog senest 01. juni 2013 kl. 18.00.

Er der ikke flere pladser i de klasser, som du ønsker at ride, kan du tilmelde dig ventelisten ved at sende en e-mail til Julie Clauding. Du er også velkommen til at tilmelde dig en enkelt klasse eller kun galopløbet.

Vi vil umiddelbart efter den 01. juni 2013 fordele de sidste pladser til dem, der står på venteliste. De vil blive fordelt efter hvilke klasser man ønsker at ride. Ændringer skal ske senest 01. juni 2013 kl. 18.00. Der kan herefter ikke ændres i tilmeldingen (klasser eller volte).

Klasserækkefølgen og program med praktiske oplysninger sendes ud til den ved tilmelding oplyste e-mail-adresse samt offentliggøres på Geysirs hjemmeside (www.geysirnyt.dk) senest fredag den 14. juni 2013.

Dette er også vigtigt
Husk gyldigt vaccinationskort (jf. de på tidspunktet gældende regler) eller DI stævnepas, en udfyldt tro- og loveerklæring og rytterlicens for 2013. Bemærk, at du skal have købt licens før du kan tilmelde dig, fordi du skal indtaste dit licensnummer. For deltagere, der kun rider galopløb er det ikke nødvendigt med en rytterlicens. Vær venligst opmærksom på, at man ikke kan komme til start, hvis tingene ikke er i orden.

Husk, 5 års heste må starte i følgende klasser: 4.5, 4.3, T.8, T.5, og må maks. rides 2 gange per dag.

Der vil være cafeteria på stævnepladsen, så behøver I ikke komme sultne fra stævnet.

Overnatning er muligt på anvist plads i enten eget telt eller campingvogn og sker på eget ansvar; der vil dog være voksne til stede for at holde opsyn.

Rytterfest
Vær med i teltet lørdag aften! Deltagerne er meget velkomne i fællesspisningen i selskab med dommere, ryttere, hjælpere og familie. Bordene dækkes op, grillen tændes, og salat og brød vil være klar. Salatbuffet samt tilbehør er inkluderet i deltagerprisen. I skal dog selv medbringe kød til grill og drikkevarer til eget brug (husk også egne tallerkner, bestik og glas). Deltagelse er gratis for tilmeldte ryttere; dem, der ikke er tilmeldt stævnet, kan købe billet til festen via SPORTI. Billetten koster 50 kr. per person.

Vi glæder os meget til at se jer og håber på et rigtig hyggeligt stævne.

De bedste hilsner
Stævne- og juniorudvalget i Geysir

Annie Rasch, tlf. 26 19 57 50, e-mail: annie_rasch@hotmail.com Julie Clauding, tlf. 50 56 31 05, e-mail: juliehetja@hotmail.com Olaf Markschat, tlf. 20 15 63 72, e-mail: omarksch@hotmail.com

Om Geysir
Geysir blev stiftet i 1975 og klubben er centralt beliggende på Midtsjælland med oval- og dressurbane på Oldvejen 2, Gevninge, 4000 Roskilde.

Klubbens baner er omdrejningspunkt for mange aktiviteter: Juniorundervisning og juniorstævne, det årlige klubstævne ”Geysir-Mesterskaberne”, undervisning, kurser mv.

Geysir er en aktiv klub for bredden og henvender sig til ryttere på alle niveauer, lige fra skovtursrytteren til konkurrence/stævne-rytteren samt avlere.

Geysir arrangerer foredragsaftener, stutteribesøg, fælles rideture, ridekurser, stævnetræning, undervisning mv. – alt sammen for at bringe medlemmerne sammen indenfor den fælles interesse: Den Islandske Hest.

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Islandshestecentret Hedeland
Stærkendevej 226 a
2640 Hedehusene
Danmark Vis på kort Navigér hertil