Fjørdur: Sommerlejr

21. - 23. juni 2013

Sommerlejren 21. til 23. juni 2013

Så er det tid til at melde sig til ridning og masser af hyggeligt samvær i godt selskab. Sommerlejren bliver for alle aldersgrupper. Både på rideture og aktiviteter. Alle kan være med! Også uden hest.

www.gammelstruplejren.dk/gaarden.html

Ankomst fredag. Kom, når I kan! Hele dagen. Der er frokost klar. Vi rider en tur om eftermiddagen. Har du/I lyst til en ridetur på egen hånd i det smukke terræn, så har vi kort og afmærkede rideruter i området. Kan I gøre under hele lejren. Vi skal på ishestelejr. Om aftenen laver vi en fælles buffet med medbragte retter. Resten af lejren, er der lækker mad fra bunden. Ingen kommer til at lide nød. Heller ikke på det grønne/ frugt. Og åbent køleskab. Kagekonkurrence bliver et indslag. Tag med eller bag her. Vi har alle køkkenfaciliteter.

Lørdag rider vi en lang tur, med god pause, hvor vi skal have frokost ved Birkesø undervejs. Men er hjemme i tilpas tid til alt det andet. Stresse af og ..måske få en lur? Og for de, der stadig har energi, en opgave for voksne og børn i fællesskab. Næsten obligatorisk. Lørdag aften festmiddag med indslag. Søndag rider vi en kort tur og slutter af med en fælles frokost i lejren. Derefter oprydning mm. Og et knus til hinanden, mens vi siger farvel og på gensyn: Vi ses til næste arrangement i Fjördur.

Pris: 500,- kr. pr. voksen og 200,- kr. for unge under 16 år. Tilmelding via Sporti her Sidste tilmelding 31. maj.

Alle tilmeldte vil i god tid få tilsendt et udførligt program og nyttige informationer for sommerlejren.

Glæder os til at ser jer alle. Kender du islænderryttere, der vil med, så få dem meldt ind i Fjördur!

Sommerlejrudvalget
Hanne, Karina og Lars

Arrangørens kontaktinfo

Fjørdur


Mødested/startsted

Gammelstruplejren
Birkesøvej 23
7850 Stoholm Jyll
Danmark Vis på kort Navigér hertil