Skári: Mike Beck Natural Horsemanship

22. - 23. juni 2013

Mike Beck, amerikansk hestetræner tilbyder en workshop i Ringkøbing den 22.-23. juni 2013, kl. 9.00 – 18.30.

Han er en California horseman, cowboy og sanger med over 30 års erfaring med at træne og arbejde med heste i det vestlige USA og internationalt. Mike arbejdede og trænede heste i over 20 år sammen med the Dorrance brothers, de oprindelige horsewisperers.

Hans tilgang er at frembringe det bedste i hesten er gennem " natural horsemanship". Denne humanistiske tilgang går ud på gensidig respekt ikke frygt. Mike lærer hesteejere, hvordan man kan se, tænke og føle som en hest. Personen ændrer sig indvendig og justerer sin opførsel for at være i enhed og harmoni med hesten. Det er såvel personen som hesten, som ændrer sig i den fælles oplevelse. Mike Becks mester trainer, Tom Dorrance sagde:"Føl hvad hesten føler og tag udgangspunkt der, hvor hesten er".

Dette er en smagsprøve på hvad deltagere præsenteres og kan opnå gennem aktiv deltagelse i denne 2 dages workshop på Stutteri Rydbjerg.

Tilmelding foregår efter "først til mølle princippet"og tidspunktet for ekvipagernes deltagelse vil blive meddelt deltagerne senest den 20.6.2013

Tilmelding starter via Sporti den 10.5.2013

Mødested: Rytterstuen

Der er mulighed for at købe diverse mad og drikkevarer.

Arrangørens kontaktinfo

Skári / Elizabeth Valentine & Helga Larsen


Mødested/startsted

Stutteri Rydbjerg
Rydbjergvej 24
6950 Ringkøbing
Danmark Vis på kort Navigér hertil