Geysir Masters 2009

12. - 13. september 2009

Hermed inviteres der til Geysir mesterskaberne på Geysirbanen, Oldvejen 2, Gevninge, 4000 Roskilde.

Der rides efter RID 2009! Udtagelser lørdag og finaler søndag.  Stævnet giver points til DRL og Ishesteligaen! For at deltage skal man være medlem af Geysir! Er du ikke medlem, men ønsker at deltage, kan du melde dig ind i klubben på www.geysirnyt.dk.

Klasser: Der kan tilmeldes følgende klasser: T.1; T.2;T.5; T.8; 5.1; 4.1; 4.3; 4.5.
Bemærk ved tilmeldingen at der kan rides udtagelser med flere ekvipager ad gangen i klasserne 4.3, 4.5, T.2; T.5, T.8 (dette vil fremgå af programmet).
Husk at vælge volte ved tilmelding i klasserne T2, T5, 4.3 og 4.5.
Bemærk at klasser med 6 eller færre tilmeldte kan rides direkte som finaler (vil fremgå af programmet), samt, at der rides særlige juniorfinaler for ryttere, der højst fylder 17 i år, i klasser, hvor der er minimum 6 juniorer.
Klasser med 3 tilmeldte eller færre aflyses. 
Det maksimale deltagerantal er 85.

Startgebyr: Kr. 360,- for voksne og 210 kr. for børn/unge (max 17 år i 2009). Incl. i prisen er anvist fold og sportigebyr.

Tilmeldingsfrist! 
Tilmeldingen lukker ved 85 deltagere, dog senest den 17. august
og startgebyr betales ved tilmelding, som sker via SPORTI. Det er derfor ikke muligt at tilmelde uden samtidig betaling. Hvis stævnet bliver fyldt, kan man sende en mail til geysirmasters09@gmail.com. Så vil der blive oprettet en venteliste.
Husk gyldigt vaccinationskort eller DI stævnepas, tro- & loveerklæring, samt gyldig rytterlicens 2009, hvilket konstateres på aktuel liste. Er disse ting ikke i orden kan man ikke komme til start. Det checkes ved udlevering af startnumre.
Ved framelding indenfor de sidste 2 uger, får man ikke pengene tilbage, med mindre man foreviser en dyrlægeerklæring. SPORTI gebyr på 10 kr. pr tilmelding tilbagebetales ikke. Husk at opgive retur konto nr. ved tilmeldingen.
Sidste frist for ændring af tilmelding, fx klasser og volte er den 4. September.

Rytterfest! 
Husk at der bliver rytterfest lørdag aften! Særskilt invitation og tilmelding vil fremgå af Geysirs hjemmeside: www.geysirnyt.dk .

Præmier! 
Vi vil gerne opfordre alle til at sponsere præmier, store som små, henvendelse om dette til Vivi Heldt på mobilnummer 28 73 34 43. 
 
Er der spørgsmål kan Vivi Heldt kontaktes på mobil 28733443 eller på geysirmasters09@gmail.com.

Vi, fra stævneudvalget, glæder os til at se jer på Geysir-banen, d. 13.-14. september!

Med venlig hilsen 
Annette, Vivi, Olaf og Claus

Arrangørens kontaktinfo

GeysirSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Geysirbanen
Oldvejen 2
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil