Geysir: Den glade og samarbejdsvillige hest

3. - 4. august 2013

Kun for medlemmer af Geysir

Kursus ”Den glade og samarbejdsvillige hest” ved underviser Anne Sofie Nielsen på Geysirsletten den 3. og 4. august 2013.

Kurset tema er: Hvordan man skaber en holdbar ridehest, der går korrekt og er lydig for hjælperne og glad for at arbejde for sin rytter? Hvordan holder man sin hest glad, ivrig og samtidig får det maksimale ud af den hest, man har?

Kurset er både for juniorer og seniorer.

Der vil være teori 1-2 timer om lørdagen til at starte på(for ryttere og tilskuere). Teori starter begge dage kl. 8.00 – du kan så vælge at køre hjem efter din hest, alt efter hvornår du skal have undervisning.

Herefter undervisning af rytterne efter hver enkelt rytters niveau og hestens problematikker og ting der skal arbejdes med. Undervejs forklares der for tilhørerne og equipagen hvilke udfordringer de har og hvad de skal have fokus på til næste dags undervisning.

Søndag igen lidt kort teori kl. 8.00 med udgangspunkt i rytterne og hestene, som deltager, og hvilke udfordringer Anne Sofie ser. Herefter undervisning af rytterne igen.

Tilmelding er bindende og man skal derfor selv sørge for at sælge sin plads til anden side ved evt. afbud eller ved at kontakte Kathrine som kan formidle kontakt til personer på venteliste. Klubben betaler ikke tilmeldingsgebyr tilbage ved afbud!

Medbring selv frokost – der er mulighed for køb af kolde drikkevarer.

Folde skal efterlades fri for hestepærer og andet – hvis ikke dette gøres opkræves du et gebyr på 500,00 kr. efterfølgende.

Medbring selv: vand, hø/wrap til din hest. Der er græs på foldene og fold er med i prisen.

Vel mødt/Aktivitetsudvalget i Geysir

Arrangørens kontaktinfo

Lokalklubben GeysirsSe arrangørklubben på SPORTI

Geysir

Mødested/startsted

Geysirsletten
Oldvejen 2
4000 Roskilde
Danmark Vis på kort Navigér hertil