SÍÐAs Nordsjællandske følshow

Lørdag den 14. september 2013

I år byder SÍÐA velkommen til et føl- og plageshow på Barthahus, hvor vi ser frem til en glad dag med vores unge heste! Dommeren er den internationale FEIF-dommer Fridrik Már Sigurdsson, som også har dømt følshow hos os i 2011.

Føllene bedømmes på en skala fra 1-5 inklusiv halve point og får karakterer for både bygning og bevægelse. Der er følklasser og både 1-års og 2-års hopper og hingste er velkomne. Hestene vises først for bygning, og dernæst to ad gangen løst, og føllene årgang 2013 skal have deres mødre med. Føllene skal ikke kunne noget særligt, men det er en god idé, at de er grime- og trækvante og vant til at blive rørt ved på krop og ben.

Stedet er Barthahus, som er en kæmpe ridehal beliggende nord for København (Kokkedal), og her er mulighed for opstaldning på boks (til de hurtige – der er 20 bokse, herefter kan man komme på venteliste). Prisen for deltagelse er 350,- for SÍÐAs medlemmer og 400,- for ikke medlemmer.

Vi forventer at starte dagen kl. 9.30 om morgenen og slutte omkring kl. 16.00 (vejledende tidsplan, vi tager forbehold for mindre ændringer, efterhånden som vi har overblik over deltagerantallet). Der er gratis entré for publikum, cafeteriet er åbent hele dagen og endda gode tilskuer- og parkeringsforhold.

Det er muligt at få sit føl chippet af en dyrlæge ved arrangementet, sæt kryds ved chipning på tilmeldingen og betal over SPORTI! Chipning koster kun 230 kroner - meget billigere end andre muligheder.

Se mere på hjemmesiden, www.sida.dk. Vel mødt til Følshow i SÍDA, vi glæder os til at byde dig og din hest velkommen på Barthahus!

Det med småt: Føllene skal være 4 uger gamle d. 14. september for at kunne deltage! Vi forbeholder os retten til at aflyse arrangementet, hvis der er for få tilmeldinger (minimum 30 deltagere), ved sygdom e.l.

Mødested/startsted

Barthahus
Fredtoftevej 1
2980 Kokkedal
Danmark Vis på kort Navigér hertil