Heklas føl og plagshow 2013

Søndag den 13. oktober 2013

Hekla inviterer hermed til en festlig dag i Heklas faciliteter på Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev. Der er fri entre.

Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.00 og vi forventer, at den festlige dag slutter ca. kl. 17. Der er ankomst/check ind fra kl. 8.

ALLE tilmeldinger skal indeholde registreringsnummer på den tilmeldte hest, såfremt den er fyldt 1 år. Føl er undtaget.

Følgende heste kan fremvises:
• Hingste/vallakker og hopper fra 2013
• Hingste/vallakker og hopper fra 2012
• Hingste/vallakker og hopper fra 2011
• Hopper fra 2010

Bedømmelsen af føllene ligger i kompetente hænder hos Per Gudiksen og Lotte Berg. Deres bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse ved dagens afslutning.

Hold øje med Heklas hjemmeside på www.nihekla.dk hvor info løbende vil blive lagt ind og hvor der også vil være link til Sporti, hvor tilmeldingen åbner 9. september og slutter den 2. oktober eller ved 50 tilmeldte. Prisen er 200,00 per hest. Tilmeldingen er bindende!

Der kan lejes boks eller opstilles separat fold – medbring selv hegnsmateriale. Der er et begrænset antal bokse til rådighed, pris pr. boks kr. 300,00. Husk spande til vand. Der SKAL bestilles boks til 1 og 2 års hingste med mindre de kan stå i lukket trailer, derfor har disse også fortrinsret til boksene. De må ikke stå på fold. Pris for opstilling af egen separat fold kr. 100,00. Bokse og foldplads skal være ryddet for hestens efterladenskaber inden afrejse, der forefindes redskaber til dette på pladsen.

Tidsplan mm. vil være på Heklas hjemmeside fra den 8. oktober. Der udsendes ikke program.

Vi ser frem til at se Jer til en dejlig dag i vore skønne hestes tegn.

Kontaktpersoner:
• Christina Christiansen, tlf: 4035 9424

Hilsen Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil