DM Alrid 2013

14. - 15. september 2013

Rideklubben Tvistur inviterer til DM i alrid d. 14-15. september 2013 på Nordjysk Ridecenter, Flødalvej 30, 9230 Svenstrup.

Tilmeldingen åbner på SPORTI

  • For AL1 d. 29/7
  • For AL2 d. 5/8
  • For AL3 d. 12/8
  • For AL4 d. 19/8

Tilmelding lukker d. 23/8. Vi tilstræber en ligelig fordeling imellem klasserne, og man ikke regne med at kunne melde om til andre klasser, efter man er tilmeldt. Man kan ikke få refunderet startgebyr uden dyrlæge/lægeerklæring. Vi har plads til maksimalt 80 deltagere, efter først til mølle princip. Stævneledelsen forbeholder sig ret til at aflyse klasser med 4 eller færre deltagere.

Stævnet starter lørdag morgen med morgenmad og check-in fra kl. 7.00. Ryttermøde kl. 8.15, banepåvisning kl. 8.30.

Program inkl. kort over distance- og terrænlydighedsruter vil være tilgængelige på opslagstavlen. Desuden offentliggøres ruter og idealtider på www.tvistur.dk 3 dage inden stævnet.

Der er mulighed for opstaldning i boks og for at lave fold (medbring selv hegnsmateriale og strøm) Desuden er der mulighed for at campere (uden strøm).

Der rides efter Alrid-reglementet 2013 og FIPO 2013. Lydighedsprogrammet rides i 20x40m ridehus, gangartsprogrammet rides på 250m ovalbane og hurtighedsdisciplinen afvikles på pasbane.

Følgende klasser vil blive udbudt: AL1, AL2, AL3, AL4

AL3 og AL4 kan rides både individuelt og i hold.

Startgebyr er 900 kr. inklusiv forplejning hele weekenden. Camping inkl. forplejning er gratis for hjælpere, som er til rådighed hele weekenden. Camping for tilskuere koster 300 kr. inkl. forplejning.

DI kræver rytterlicens til alle klasser, og rytterlicensnummer skal oplyses ved tilmelding. Rytterlicens betales til DI på www.islandshest.dk

Det er en selvfølge, at der ikke må komme heste, der har været i forbindelse med sygdom de sidste 3 uger inden stævnet. Ved ankomst skal forevises hestepas og vaccinationskort, og tro- og loveerklæring skal afleveres (findes på www.islandshest.dk). Al ridning er på eget ansvar.

Yderligere oplysninger fås hos:

Vi glæder os til et godt stævne med stor tilslutning.

Med venlig hilsen
Tvistur

Arrangørens kontaktinfo

TvisturSe arrangørklubben på SPORTI

Rideklubben Tvistur

Mødested/startsted

Nordjysk Ridecenter
Flødalvej 30
9230 Svenstrup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil