Heklas DRL Klubstævne

17. - 18. august 2013

Kun for medlemmer af lokalklubben Hekla

Stævnet afvikles som et ranglistestævne hos Hekla, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev.

Der rides efter FIPO 2013 samt ”Regler for stævneridning i Danmark” - Husk rytterlicens! Se mere på www.islandshest.dk

Stævnet afholdes den 17. og 18. august 2013 og starter kl. 9:00. Check ind fredag mellem kl. 19:00 og 20:00 samt lørdag fra kl. 08:00. Der er mulighed for check ind i løbet af dagen, man skal bare være checket ind senest en time inden klassens start. Vi opfordre til at komme i god tid, da der kan være ventetid ved check ind! Der vil blive afholdt dommermøde kl. 08:30 og ryttermøde kl. 08:45 foran ridehallen. Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet ind i ridehallen.

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet på 250 m. ovalbane:
T8, T8J, T7, T6, T5, T4, T3, 4.5, 4.5J, 4.4, 4.3, 4.2, 5.2, 3gangSenior og 3GangJunior

Husk, at der skal vælges volte i alle klasser, ligesom alle klasser rides med flere på banen. Der er plads til 120 ekvipager. Klasser med 4 eller færre tilmeldte kan aflyses. Ved klasser med 6 eller færre tilmeldte, kan udtagelsen betragtes, som finale. Der vil kun blive afviklet A-finaler. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år.

Pris for deltagelse i stævnet: 415,- per ekvipage. Fold koster 150,-. Max én hest pr. fold - HUSK foldredskaber. Boks koster 550,- inkl. halm. Husk at muge efter din hest – hvis boksen ikke er ordnet, koster det 500,-. Der er et begrænset antal bokse, så det er først til mølle princippet, der gælder. Hingste har fortrinsret. Det er også muligt at leje spiltov, men hesten må ikke overnatte der. Pris er kr. 150,- Der ryddes op efter hest og rytter uanset opstaldningsmåde. Der er mulighed for camping - dette er gratis og uden el. 

Vi gør opmærksom på, at alle tilmeldte kan få tildelt en opgave efter behov under stævnet. Meld dig gerne frivilligt. Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 25. juli kl. 18:00 på SPORTI. Ingen tilmelding uden online betaling. Et mindre gebyr til sporti.dk må påregnes. Det er først til mølle tilmelding, og når klasserne er fyldt op, vil tilmeldingen lukke.

Startgebyret refunderes kun efter 5. august 2013, ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden sidste rytter rider fra banen den 18. august. Vi gør opmærksomme på, at det kun er startgebyret, der refunderes. Det er ikke tilladt at sælge sin plads! Der modtages IKKE tilmeldinger eller ændringer til stævnet efter den 5. august 2013.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 11. august. Der udsendes ikke program.

Vi glæder os til et godt stævne!
Henriette, Carina, Christina, Cecilie og Pernille 

Kontaktpersoner til stævnet:

Arrangørens kontaktinfo

HeklaSe arrangørklubben på SPORTI

Nordjysk Islandshesteforening Hekla

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil