Dyrdilmyri's Klubmesterskab 2013

7. - 8. september 2013

Klubmesterskabet kalder!

Så er det nu klubmestrene skal forsvare deres titler. Den 7. og 8. september skal vi traditionen tro afholde årets sidste stævne, vores lukkede klubmesterskab.

2013 har været et flot år for vores klub. Vi har flere Sjællandsmestre, både i RID og Gæddingar, vi var rigtig godt repræsenteret ved de danske mesterskaber i begge discipliner, og vores ryttere har hentet medaljer hjem, som vi alle kan være stolte af og ønske tillykke til de dygtige ekvipager.

Det blev til 4 pladser på landsholdet, ved Caroline Storch, Caroline Pouelsen, Anne-Sofie og Isabel, vi glæder os til at skulle heppe på tøserne – det er så flot. Et rigtigt godt år for klubben – og det skal fejres – derfor vil rytterfesten, i år blive noget helt specielt, der er mange der på en eller anden måde skal frem og hyldes, det være sig hjælpere – udvalgsmedlemmer eller ryttere. Menuen vil blive fantastisk og desserten noget helt eventyrligt – så sæt kryds i kalenderen og reserver denne weekend.

Tilbage til mesterskabet. Der rides i følgende klasser og vi har DRL. status: 5.1 – T2 – 4.1 – T1 – 4.3 – T5 – 4.5 – T7. max. 75 ryttere.

Dommerholdet vil blive: Simbi – Palli – Auki – Kraftur – Lise G. og Lise B. Disse dommere vil få besked på at have det store smil fremme under hele stævnet, eller bliver de tildelt et humor kursus. Stedet bliver hjemmebanen på Fogedgården, vi starter lørdag kl. 8-00, der vil være ind-tjek fra fredag d. 6. sept. kl. 17-00

Pris: 100,- kr. Startgebyr. 200,- kr. pr. klasse, fold. 75,-kr. pr.dag, Boks aftales med Sanne og betales til fruen. DE 100,- kr. STARTGEBYR REFUNDERES IKKE (bruges til at dække udgifter som skal betales uanset antal ryttere).

Ved framelding 1uge før stævnet refunderes beløbet fuldt MINUS 100,-kr. (startgebyr) mindre end en uge før stævnestart går beløbet til IPO og refunderes derfor ikke.

Rytterfest lørdag den 7/7 koster 150 kr.

Stævneleder: Ivar Søborg
Stævnetelefon: 23 68 97 95

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Fogedgården
Vejbyvej 4
3220 Tisvildeleje
Danmark Vis på kort Navigér hertil