Toppur: Ridetur i Ulvedal plantage

Lørdag den 21. september 2013

Kun for medlemmer af Toppur

Turen går til plantagerne omkring Karup. Ulla og Søren, som kender området rigtig godt, har stillet sig til rådighed som guide og vil gerne vise os deres skønne rideterræn.

Vi starter i Ulvedal plantage og nyder de fine ridestier gennem skoven, som indbyder til en god lang tölt. På vejen kan vi se oldtidsminder som f.eks. langdyssen "Jens Langknivs hule", en begravelsesplads fra slutningen af stenalderen. Vi kommer også forbi Nökkvis Alrid-springbane, og for dem, der har lyst, vil der være mulighed for at prøve springene. Turen fører os videre til Stendal og Havredal plantage på en blanding af brede og mindre skovstier og på brandbæltet. Plantagerne er kendetegnede af det rige plante- og dyreliv, og vi kan glæde os til en god oplevelse.

Vi holder som altid pauser undervejs, og til frokost får hestene lov til at hvile sig ca. 1,5 timer. Muligvis kan vi lave fællesfold i frokostpausen, men det er ikke sikkert. Husk madpakke!

Tilmelding & betaling via SPORTI (www.sporti.dk), senest d. 16. september; dog senest d. 12. september ved fællestransport.

Arrangør
Pia Dora: piadora@toppur.dk, tlf. 6082 7181
Marion: marion@toppur.dk, tlf. 60713698

Der skal rides med ridehjelm. Der rides på eget ansvar.

For dem, der ønsker fællestransport, oplyses telefonnummer og opsamlingsadresse ved tilmelding.

På gensyn
På skovtursudvalgets vegne
Pia Dora & Marion

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Oplyses senere
8800 Viborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil