Thor’s følshow

Søndag den 22. september 2013

Thor inviterer hermed til føl- og plageshow i ridehuset på Uglestrupgade 9A, Kr. Saaby v. Gevninge/Rodkilde. Der er fri entre for tilskuere.

Bedømmelsen af hestene starter kl. 9.30 og vi forventer, at den festlige dag slutter ca. kl. 17. Der er ankomst/check ind fra kl. 8.00.

Tilmelding er bindende. Deltagergebyr gives i tilfælde af framelding kun retur ved fremvisning af dyrlægeattest.

ALLE tilmeldinger skal indeholde registreringsnummer på den tilmeldte hest, såfremt den er fyldt 1 år. Føl er undtaget.

Følgende heste kan fremvises:

  • Hingste- og hoppeføl fra 2013
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2012
  • Hingste/vallak- og hoppeplage fra 2011

Der kan tilmeldes flere end 2 heste fra hver ejer.

Bedømmelsen af føl og plage har vi overladt til Kåringsdommer William Flügge. Bedømmelse af føllene vil bliver transmitteret til publikum, så alle kan følge med. Ejeren får udleveret en skriftlig bedømmelse med karakterer ved dagens afslutning. Bedste hingst/vallak og hoppe i hver klasse dyster om titlen "Best in show".

Hold øje med Thors hjemmeside på www.thor-klubben.dk hvor info løbende vil blive lagt ind. Prisen er 325,00 per føl/plag. På hjemmesiden kan du også læse om hvordan bedømmelsen foregår og hvilke krav der er til din hest i forbindelsen med bedømmelsen.

Det er ikke muligt at have hesten på boks, men inklusiv i tilmeldingsgebyret er adgang til at opsætte fold, der er masser af græs, og hegnsstolper – medbring selv hegnstråd og vandspand.

Alle folde og græsarealer skal være ryddet for hestens efterladenskaber inden afrejse, der forefindes redskaber til dette på pladsen.

SALGSHESTE: Hvis dit føl/plage er til salg, tilbyder vi gratis, at notere dette i programmet samt annoncere det over højtaleren når hesten vises. Lav bemærkningen ”til salg” på din tilmelding på SPORTI eller mail direkte til kontaktpersonen.

Det vil være muligt at købe kaffe/the/øl/vand og kage. Sandwich kan forudbestilles.

Kontaktperson: Jette Saltoft Gram, tlf. 3089 6115, stutteri@hoebjaerghus.dk eller Bente Nordbjerg Nielsen, tlf. 2630 2044, bnn@dandiag.dk.

Vi glæder os til at se jer og jeres unge heste.

Hilsen ”Thor”

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben Thor



Se arrangørklubben på SPORTI

Thor

Mødested/startsted

Ridehuset
Uglestrupgade 9A
4060 Kirke Såby
Danmark Vis på kort Navigér hertil