Nökkvi: Parelli kursus

Lørdag den 19. oktober 2013

Kun for medlemmer af Nökkvi

Kunne du tænke dig at være et med din hest, at den lystrer dit mindste vink og i har et fælles bånd og en harmoni man kun kan drømme om? Så skal du med på Parelli-kursus!

Nu tænker du nok, hvad er Parelli, og hvad skal jeg bruge det til?

Parelli-træning er baseret på 3 ting: Partnerskab, kommunikation og lederskab. Hesteforståelse er nøgleordet i træningen.

Du lærer at aflæse din hest og forstå, hvad den gør, og hvorfor den gør det. Så du kan lære at forudse bestemte handlinger og forudse, hvis din hest er ved at blive bange, nervøs mm. under træningen, på stævnepladsen eller på skovturen.

Som Parelli selv siger: Så handler det ikke om at få hesten til at gå fra A til B, men at få hesten til at synes det er sjovt at gå fra A til B. For det er der hesten arbejder med dig, og ikke i mod dig.

Selve kursuset indebærer ca. 2 timers teori, og en times træning af dig og din hest, hvor i er 3 på banen af gangen, som Marianne Godtfredsen vil gå imellem.

Vi opfordre til at man bliver og ser de andre træne, da man også får noget ud af at kigge på sidelinien.

Kurset bliver afholdt lørdag den 19. oktober 2013, kl. 9.00 – 17.00.

Hos Winni og Søren Møller, Viborgvej 88, 7470 Karup, eller alternativt i ridehuset ved Georg på Firehusevej, eller Birgittelyst rideklub ved Viborg, hvis vejret ikke er ok til at være udendørs.

Der er plads til max. 12 deltager, og prisen er 370 kr. ved 12 tilmeldinger. Dog må der påregnes et ekstra beløb til ridehus leje, hvis vejret ikke er med os på dagen.

Prisen er inkl. morgen mad og frokost, samt drikkevarer til måltiderne, samt kaffe til hele dagen. Hvis der er nogen der har lyst til at tage en kage med vil det være skønt.

Da man som sagt også lærer noget ved at kigge, og måske får smag for at være med en anden gang, er tilskuer er hjertelig velkomne, fra. Kl. 11.oo, for et lille beløb på 20 kr. der betales på dagen. Som tilskuer skal man selv medbringe mad og drikke, der der dog kaffe til hele dagen.

Sidste tilmelding er d. 5/10-2013 kl. 24.00.

Arrangørens kontaktinfo

Nökkvi



Se arrangørklubben på SPORTI

Nökkvi

Mødested/startsted

Viborgvej 88
7470 Karup J
Danmark Vis på kort Navigér hertil