Hekla: Kursus med Dennis Hedebo Johansen

26. - 27. oktober 2013

Hekla afholder weekendkursus med Dennis Hedebo Johansen den 26.-27. oktober 2013. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere til konkurrenceryttere.

Kurset kommer til at forløbe således, at der rides 45 min. eneundervisning både lørdag og søndag.

Dennis er en rigtig god og behagelig underviser med fagligheden helt i top. Så her er der mulighed for at komme på kursus med en rigtig spændende underviser. Alle er velkommen uanset hvilke ambitioner, man har med sin ridning. Læs evt. mere om Dennis på hans hjemmeside www.dennishedebo.dk

Prisen for hele weekenden er kr. 1200,- Prisen er inkl. undervisning og forplejning lørdag og søndag.

Antal deltagere: max. 10 ryttere. I første omgang er det kun muligt at deltage med én hest pr. rytter. Men ved evt. manglende tilslutning til arrangementet, åbnes der op for flere heste pr. rytter. Der oprettes venteliste. Det er ikke muligt at sælge sin plads. Ved framelding kontakt da arrangøren.

Kurset begynder lørdag kl. 11.30 og forventes at slutte omk. kl. 20.300. Søndag begynder og slutter dagen tidligere. Mere nøjagtig tidsplan bliver sendt ud til deltagerne, når tilmeldingsfristen er slut.

Der er mulighed for boksleje til 300,- pr stk. for lørdag til søndag. Derudover er der mulighed for opbinding i ridehallen eller ved egen trailer. Husk udmugning og oprydning efter dig og din hest.

Det forventes selvfølgelig at syge heste, eller heste, som har stået sammen med eller været i nærheden af syge heste ikke deltager i kurset.

Tilmeldingen åbner løredag d. 21. september 2013 kl. 18.00 på www.sporti.dk og sidste tilmeldingsfrist er søndag d. 20. oktober 2013 kl. 20.00.

Ved yderligere spørgsmål kontakt Henriette Juul på e-mail: henriette@nihekla.dk

Mødested/startsted

Langtved Isheste
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil