Toppur: Terapi "Sidder du skævt på din hest?"

Lørdag den 12. oktober 2013

Kun for medlemmer af Toppur 

Toppur tilbyder kiropraktiske behandlinger med Gitte Hermann Jensen. Gitte har mange uddannelser i bagagen og har virkelig gjort en forskel for ryttere der har fået deres heste undersøgt på kryds og tværs, men hvor det fx har vist sig - at det er rytteren der har haft et låst/skævt bækken eller andre ting. Jeg selv har fået rettet et låst bækken og en skæv/låst rygsøjle, det har faktisk gjort at det faktisk er behageligt/naturligt for mig at sidde ret - så behandlingerne gør ikke bare en forskel både i ens ridning og for hesten, men også i ens hverdag.

På en time kan man både nå behandlingen og samtale om hvordan man vedligeholder det ønskede resultat, en time anbefales første gang man skal rettes af en kiropraktor.

Man kan få en helkrops-behandling på en time for 750 kr. eller 30 min. for 375 kr./20 min. for 250 kr. hvis man fx mener man kun har en større eller mindre ting, der skal rettes. Til info er 30 min. passende til at få rettet fx en skulder.

Tilmeldingen starter på Sporti d. 5/10-13 og tilmeldingen er åben til dagen er fuldt op for Gitte, ved mindre end 12 tilmeldinger, skal man regne med at arrangementet bliver aflyst. På Sporti vil man kunne komme med ønsker om hvornår på dagen man ønsker en tid, samt

Behandlingerne foretages ved Jeanette Jernholm, adresse er Storhedevejen 27, 8850 Bjerringbro – Jeanette indretter et hyggeligt rum til Gittes’ behandlinger.

Øvrige spørgsmål kan stilles til Jeanette Jernholm, mobil 26 36 93 21 eller jeanette@toppur.dk

 

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Storhedsvejen 27
8850 Bjerringbro
Danmark Vis på kort Navigér hertil