Ganti-Klubbens efterårsstævne 2009

26. - 27. september 2009

Læs sidste nyt på www.kellolapphund.dk/xgaindex.html

Stævnet afholdes på Gantibanen ved Laven. Vi rider efter RID 2009 – HUSK rytterlicens.

Der vil være mulighed for at ride følgende klasser:

 • T.8 - T8 Junior - T.7 - T.6 - T.5 - T.2 og T.1
 • 4.5 - 4.5 Junior - 4.1 - 4.2 - 4.3 og 5.2
 • 4 gænger stafet, øl-tølt og behændighed. Rider man kun disse, får man en rabat på kr. 190,-. Husk selv at vælge rabatten ved tilmelding.

Deltagergebyr pr. ekvipage er 340 kr. + gebyr til Sporti på 10 kr.. Prisen er inkl. camping og foldplads. HUSK at medbring eget hegn og foder. Stævnet er åbent for tilmelding af Ganti-medlemmer først fra d. 27. august 2009, dette foregår ved, at de får en mail med et direkte link til Sporti tilmeldingen. Dette link må KUN benyttes af den person som det er sendt til. Tilmeldingen for ikke Ganti-medlemmer åbnes d. 3. september. Sidste tilmeldingsfrist er d. 13. september.

Der afholdes kun B-finaler i de klasser, hvor der er over 15 ekvipager, der er sløjfer til de 5 højst placerede. Max deltager antal i hver klasse er 25 ekvipager og hver rytter kan deltage med max 2 heste. Husk at sætte dig ind i RID reglerne, hvor mange klasser din hest må ride om dagen. Vær særlig opmærksom på 5 og 6 års heste. For at en klasse kan blive til noget skal der være 5 rytter tilmeldt.

Der er mulighed for overnatning på Julsøgården i køjeseng til en pris af 50 kr. for hele weekenden. Der er plads til 16 overnattende gæster, så husk at vælge det ved tilmelding.

Lørdag aften holder vi rytterfest på Julsøgården. Maden laves af Kokken Peter Thorman og der vil være hyggen på det højeste! Pris pr. voksen er 150 kr. og børn under 12 år 70,-kr.

Her er ALLE velkomne, også selvom man ikke har interesse i stævnet.

Du tilmelder dig stævnet online hos SPORTI. Man er først tilmeldt stævnet ved registreret betaling. Har man ikke mulighed for at komme alligevel, er man velkommen til at sælge sin plads, men vi kan desværre ikke refundere pengene og det er heller ikke muligt at lave klasseskift, hvis pladsen sælges til en anden rytter.

Praktiske oplysninger

 • Check in: Fredag d.25.09.09 fra kl. 18.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 07.00 til 10.00. Alle hestene skal være tjekket ind senest kl. 10.00 lørdag for at deltage.
 • Du skal vise gyldigt stamtavle, vaccinationskort eller DI Stævnepas. Der skal afleveres Tro og Love erklæring, som kan ud printes fra DI’s hjemmeside. HUSK at noterer hvis din hest har såler eller ring-såler på.
 • Programmet vil blive hængt op ved check in og lægges på hjemmesiden ca. en lille uge før stævnet, rytterne får den på mail.
 • Rytterlicens: Der kræves rytterlicens til alle klasser - se www.islandshest.dk under sport.
 • Max. deltager antal: ca. 75 ekvipager og max 2 heste pr. rytter. Max 25 ekvipager i hver klasse
 • Venteliste: Når klasser eller hele stævnet er fyldt kan man maile til mail@svale-gaarden.dk for at komme på venteliste - husk at angive telefonnummer.
 • Klasserne T.8 T5 og 4.5 4,3 må startes af 5 års heste.
 • Husk hegns materialer og vand spande til jeres heste, vand er at finde på stedet.
 • Vær venlig og lave små folde, da vi gerne skal kunne være der alle sammen

  INGEN camping vogne oppe ved ovalbanen
 • Tilmeld dig som dommersekretær, ledvogter eller hjælper, når du tilmelder dig eller pr. mail Bjarne@ganti-klubben.dk. Hvis vi mangler hjælpere – vælge vi selv ud fra deltagerne. 
 • Det vil ikke være muligt at lave ændringer af klasser/volter efter 20/9 2009
 • Dommer / ryttermøde - ca. kl. 07.45 på banen
 • Opdaterede start- og resultatlister findes på skurvognen
 • Der vil være mulighed for at købe mad og drikkevare og guf i cafe mulen fra lørdag morgen.
 • Vandrepokaler: For at kunne vinde Gantis vandrepokal, der blev skænket af Linå Vesterskov 1993 og Junior vandrepokal, der blev skænket f Stutteri Bjørnhøj i 2002 (kun til gantis Medlemmer), skal du have deltaget i en gangarts, tølt og lydighedsdisciplin og derved opnået flest points. Pointene gives efter udtagelserne med 10 point for en 1. plads og nedefter. Pokalerne bliver ejendom for den der vinder den 3 år i træk. Gantis vandrepokal, skænket af ganti, gives på forskelligt grundlag. Spilop – vandrepokalen, skænket af gerda Gødvad Jensen og Ulla Jørgensen i 2001, gives til en rytter, der gør sig særligt bemærket med f.eks. Et sjovt indslag, sportslig optræden, heltemodigt indsat eller et underholdende indslag.

Det er kun fantasien der sætter grænser!

Spørgsmål vedr. klasser og lign skal ske til Anja pr. mail mail@svale-gaarden.dk. Øvrige henvendelser skal ske til stævnelederen Bjarne på mobil: 30 13 61 16 eller pr. mail bjarne@ganti-klubben.dk

Med venlig hilsen og på gensyn

Ganti-Klubben

Arrangørens kontaktinfo

Islandshesteklubben GantiSe arrangørklubberne på SPORTI

Islandshesteklubben Ganti
Stella

Mødested/startsted

Ganti banen
8600 Silkeborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil