Heklas Klubstævne (AFLYST)

16. - 17. august 2014

Nu åbent for alle ... ikke-medlemmer kan ikke blive klubmester.

Stævnet afvikles hos Hekla, Dybvadvej 124, Hellum, 9740 Jerslev. Stævnet har D-status.

Der rides efter FIPO 2014 samt ”Regler for stævneridning i Danmark” - Husk rytterlicens! Se mere på www.islandshest.dk

Stævnet afholdes den 16. og 17. august 2014 og starter kl. 9:00. Check ind lørdag fra kl. 8:00. Man skal, som ekvipage, have tjekket ind senest én time før den første klasse, man skal ride, begynder, ellers bliver man diskvalificeret i den første klasse. Der vil blive afholdt dommermøde kl. 08:30 og ryttermøde kl. 08:45 foran ridehallen. Såfremt vejret ikke tillader det, flyttes ryttermødet ind i ridehallen. Vi gør opmærksom på, at der lørdag vil blive afholdt gangartsklasser samt finaler, og søndag vil alle tøltklasser samt finaler blive afholdt. Læs mere om hver klasse her (start på side 59).

Ved stævnet vil følgende klasser blive afviklet på 250 m. ovalbane:
T8, T8J, T7, T6, T5, T4, T3, 4.6, 4.5, 4.5J, 4.3, 4.2 og 5.2.

Husk, at der skal vælges volte i alle klasser, ligesom alle klasser rides med flere på banen. Der er plads til 120 ekvipager. Klasser med 4 eller færre tilmeldte kan aflyses. Ved klasser med 10 eller færre tilmeldte, kan udtagelsen betragtes, som finale. Der vil kun blive afviklet A-finaler. Man er junior til og med det år, man fylder 15 år. Man kan max tilmelde to heste per rytter.

Pris for deltagelse i stævnet: 390,- per ekvipage inkl. fold. HUSK foldredskaber. Boks koster 550,- inkl. halm. Husk at muge efter din hest – hvis boksen ikke er ordnet, koster det 500,-. Der er et begrænset antal bokse, så det er først til mølle princippet, der gælder. Hingste har fortrinsret. Heste må ikke opbindes i ridehallen under stævnet. Der er mulighed for camping - dette er gratis og uden el. 

Stævnet er et klubarrangement og det forventes, at alle giver en hånd med, i de klasser man ikke selv starter. Der skal speakes, tastes på pc, deles båndfarver ud, åbnes led, skrives for dommere mv. Meld gerne på tilmeldingen, hvor du ønsker at hjælpe! Hvis ikke selv du kan hjælpe, skal du medbringe en, der kan! Det er muligt at købe mad og drikke på stævnepladsen.

Tilmeldingen starter den 25. juli kl. 18:00 på SPORTI. Ingen tilmelding uden online betaling. Et mindre gebyr til sporti.dk må påregnes. Det er først til mølle tilmelding, og tilmeldingen lukker den 5. august eller når klasserne er fyldt op.

Startgebyret refunderes efter 5. august 2014, kun ved fremsendelse af læge og / eller dyrlæge erklæring. Erklæringen skal være stævneudvalget i hænde inden sidste rytter rider fra banen den 18. august. Efter sidste tilmelding koster ændringer kr. 50,- per ændring - beløbet betales ved check ind, husk lige penge.

Husk at medbringe udfyldt tro- og love erklæring samt hestens vaccinationskort og stamtavle. Vær opmærksom på, at vi ikke kan tillade at lade heste uden medicinsider i passet samt min. 2 basisvaccinationer starte til stævnet. Hvis dette ikke er i orden, er vi nødt til at afvise ekvipagen ved check ind. Har du spørgsmål dertil, kontakt os gerne!

Tidsplan og deltagerliste vil være på hjemmesiden fra den 11. august. Der udsendes ikke program.

Vi glæder os til et godt stævne!
Janni, Christina, Cecilie, Pernille H. og Pernille K. 

Kontaktpersoner til stævnet:

Christina J. Christiansen : 4035 9424 (KUN sms) eller mail christina@nihekla.dk

Mødested/startsted

HEKLA
Dybvadvej 124
9740 Jerslev J
Danmark Vis på kort Navigér hertil