Pinsestævnet/ Sjællandsmesterskabet A+B+D DRL/WRL

7. - 9. juni 2014

Pinsestævnet/Sjællandsmesterskabet 2014 (A+B+D) DRL/WRL, Ishesteliga Dyrdilmyri byder velkommen til Pinsestævnet/ Sjællandsmesterskabet 2014, der afholdes på Nørregårds 250m bane.
Stævnestart lørdag 7/6. Der rides indledende lørdag den 7/6 og søndag den 8/6. Finaler rides pinse-mandag d. 9/6.
Der rides efter RID2014.

Der udbydes i alt 320 starter i følgende klasser:
A-klasser (DRL/WRL): T1, T2, 4.1, 5.1, P2, PP1
B-klasser (DRL/WRL): T3, T4, 4.2, 5.2
D-klasser: T5, T8, 4.3, 4.5

I de 7 FIPO klasser rides der om Sjællandsmesterskaber for Seniorer og for Ungdom/Junior. Kun ryttere der har haft fast bopæl på Sjælland de seneste 2 år kan blive Sjællandsmestre.

Der rides B-finaler i klasser med flere end 20 startende ryttere i indledende ridt.
Der vil være 6 ryttere i alle A-finaler.
Der vil blive redet A-finaler i alle klasser med flere end 4 startende ryttere i indledende ridt. Skulle der være klasser hvor der ikke rides A-finaler, vil der blive uddelt mesterskab og rosetter i disse på baggrund af karakterer fra indledende ridt.
Det er rytternes eget ansvar at de ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i, og for A-klassernes vedkommende, er kvalificerede til at deltage i disse. 
Såfremt tilmelding bliver fyldt op, oprettes en venteliste.

Første start, inklusive fold, koster 550,- for alle klasser, inklusive pas klasser - husk selv at medbringe foldmaterialer.
Efterfølgende starter koster 200,- per start for alle klasser, inklusive pas klasser.
Forsvarende Sjællandsmestre fra 2013 har vundet retten til at forsvare deres mesterskab, de skal tilmelde sig som normalt, og vil, efter fremsendelse af mail til stævneudvalget på carlos_lone@mail.dk, få refunderet 200,-. Beløbet udbetales i stævnesekretariatet, under stævnet.
Oprykning fra B-klasser, efter kvalifikationskrav til A-klasser er opnået, er mulig, og koster 100,- per ekstrastart.

Bokse kan købes for 550,- per stk.
Camping, med strøm 25,- per telt/vogn

Endelig har vi, traditionen tro, arrangeret ryttermiddag og hygge søndag aften, hvor der vil blive serveret en lækker buffet fra Hasta La Vista, med helstegt skinke og massere af salater. Pris per billet 175,-

Der vil være et velassorteret cafeteria på stævnepladsen.

Tilmelding åbner d. 7. maj kl 20:00. Det er rytternes eget ansvar at de ved tilmelding har den rigtige rytterlicens, i forhold til de klasser de tilmelder sig i.

Vi har skaffet et stærkt internationalt dommere team til stævnet, disse er: Karin Hassing – Dorthe Rostock – Martin Heller – Petur Jokull Hakonarson – Surri G. Olafson – Sigurdur Kolbeinsson – Einar Örn Grant – Lise Brouer

Stævneoversigt:
Program offentligøres på www.pinsestaevnet.dk senest 1 uge før stævnestart. Startlister offentligøres aftenen inden stævnestart, og opslås på stævnepladsen. Der vil blive afholdt B-finaler i alle klasser med flere end 20 tilmeldte ryttere, en uge før stævnet.

Indtjek: Fredag fra kl. 18:00 til kl. 21:00 Lørdag fra kl. 07:00 eller efter aftale på stævne tlf. 23689795

Frameldinger: Ved framelding med læge eller dyrelæge erklæring ang. hestens eller rytters sygdom tilbagebetales hele startgebyret. Ved framelding uden læge/dyrlæge erklæring mindre end 10 dage før stævnestart tilbagebetales startgebyr IKKE.

Du finder yderligere information på www.pinsestaevnet.dk

Arrangørens kontaktinfo

Dyrdilmyri



Se arrangørklubben på SPORTI

Dyrdilmyri

Mødested/startsted

Nørregård
Valbyvej 44
3200 Helsinge
Danmark Vis på kort Navigér hertil