Stella: Kursus med Søren Madsen

22. - 23. marts 2014

Stella inviterer til et 2 dages ridekurssus med Søren Madsen. Kurset henvender sig til ryttere på alle niveauer – fra begyndere til konkurrenceryttere. Der gives ene undervisnig 35 min pr. ekvipage pr. dag og deltagerne opfordres til at følge med i og lære af undervisningen af de øvrige kursister.

Søren er en underviser i særklasse – han underviser med stort engagement, viden og erfaring. Søren Madsen er uddannet fra Hólar i sommeren 2009 med en helt ekstraordinær flot eksamen, så både som rytter og tilskuer til de øvrige kursister får du mulighed for at få mange gode råd og guldkorn med på vejen.

Der undervises med eneundervisning. Kurset foregår i Bolderslev ridehal. Der er mulighed for at leje boks i dagtimerne for 100 kr. hvis det ønskes. Overnatning i boks, kontakt Kate Jacobsen. Kun få pladser.

Pris: kr. 1075kr for Stella medlemmer og 1250kr for ikke medlemmer,- + SPORTI-gebyr Max. 12 deltagere. Alle priser er inkl. moms.

Tilmelding er bindende. Det er tilladt at sælge sin plads dog skal arrangøren have besked Kontakt: Kate Jacobsen email: kate_jacobsen@yahoo.dk mobil 24427859

Arrangørens kontaktinfo

StellaSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Bolderslev og Omegns Rideklub
Ringvej 1a
6392 Bolderslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil