Jökull: Molsturen 2014

24. - 26. januar 2014

MOLSTUREN 2014.
Ridning i naturparken Mols Bjerge.

Hvorfor tage til Island, når du kan ride en lang samlet tur med masser af gode venner og dejlige isheste, i en vinter måned i Danmark. 3 dage og 2 overnatninger. Fuld forplejning af den gode slags. God musik, live og DJ. Hygge og fest blandt og sammen med skønne, søde mennesker. Mange ryttere i alle aldre, men stadig plads til de erfarne. Mange kommer langt fra, så der er basis for at få en masse nye gode venskaber!

Tilmelding og betaling gennem Sporti. Yderligere oplysninger på hjemmesiden og gennem nyhedsbreve på mail til dig, som er tilmeldt turen. Typisk er der mange som gerne vil med, så det kan være en fordel, at tilmelde sig i god tid. Også for, at vi kan sørge for alle forberedelserne i god tid. Hvis I i din klub er flere, som gerne vil af sted sammen, så er det en rigtig god ide, da der også er plads til lidt ”lokal” hygge på værelserne. Tidlig tilmelding er i den sammenhæng vigtig, så der er plads på turen til jer alle og så I kan komme til at bo sammen på værelserne.

I år er det ikke længere muligt at anvende de gamle bokse som vi hidtil har haft adgang til. Derfor har vi sørget for at kunne tilbyde nye og anderledes staldforhold.

I år vil din hest få mulighed for, at blive opstaldet i store mobilbokse, på plænen i forbindelse med lejren.

Boksene er så store, at der nemt er plads til 2 heste, hvis du ønsker at dele pladsen og dermed udgiften. Har du råd er der selvfølgelig single bokse til alle der ønsker det.

Du skal betale nettoprisen for boksen, dvs. hvad vi skal betale firmaet der kommer og stiller stalden op. Prisen pr. boks 680 kr. For 3 dage. Vi håber, at få lidt rabat som vil komme dig til gode.

Under alle omstændigheder er fordele mange og gode:
• Alle heste kommer til at stå i sammen stald.
• Din hest kommer til at overnatte 25 meter fra dig.
• Der vil være tilsyn med hestene hele tiden.
• Du skal ikke køre op til din hest, når der skal aften fodres.
• Hvis du deler en boks er prisen kun halvdelen af 680 kr. lig 340kr for 3 dages stald til din stolte ganger. Det fortjener den.

Vi skaffer nogle spåner og HØ, men husk kraftfoderet.

Hvis du ikke ønsker en mobilboks, vil din hest skulle gå på fold i ”baghaven”, hvor du selv skal sørge for strøm, vand og naturligvis selv holde løbende opsyn med den.

Ved booking af bokse, bedes du skrive hvor mange heste der skal være pr boks. Max. 2 stk pr boks.

Et andet tiltag er, at vi har sørget for at der vil være en smed til stede om fredagen, så evt løse eller tabte sko hurtigt kan sættes på og hesten gøres helt klar til turen!

Alle er velkommen fredag, udvalget vil være til stede hele dagen. Det gælder også selv om du er med som ikke rytter. Gode venner, medhjælpere og påhæng er meget velkommen.

Der vil være rideture fredag, lørdag og søndag og du kan ride så mange ture du vil. Alle turene vil være guidet af erfarne forryttere. Der er plads til dig som ønsker, at ride et roligt og behersket tempo, men også til dig, der har lyst til at give lidt mere gas. Terrænet er velplejede grusveje, masser af bakker, smukke skovstier og store engarealer. Der er fantastiske udsigtspunkter, så der er garanteret flot udsyn. Din hest skal være i form til det tempo du ønsker at ride. At skulle med på turen, giver god motivation til at komme ud på din hest og træne lidt her i den mørke og våde tid og du kan med fordel bede din smed om, at bore huller i skoene, så du kan bruge mordax, hvis det bliver isglat eller mudret.

Vi glæder os helt vildt til at afvikle Molsturen 2014 og ser frem til, at være sammen med dig hele weekenden.

Mange hilsner fra Molsturudvalget.
Islænderhesteklubben Jökull

Arrangørens kontaktinfo

Jökull – Islandshesteforening



Se arrangørklubben på SPORTI

Jökull

Mødested/startsted

Bogensholm
Fuglsøvej 27
8400 Ebeltoft
Danmark Vis på kort Navigér hertil