Toppur: ½-dagstur Nr. Vissing og Omegn

Lørdag den 8. marts 2014

Kun for medlemmer af Toppur

Lørdag d. 8. marts er der halvdagstur midt i mellem Aarhus, Silkeborg og Skanderborg. Nemlig i området omkring Nørre Vissing. Vi mødes ca. kl. 10.00 hos Peter og Lissa Bunk, Vidkærvej 32, 8660 Skanderborg og gør hestene klar til turen, som starter kl. 10.30.

Ruten går først østpå ad markveje til landsbyen Høver, så slår vi et slag sydpå og rider vestpå igennem dalen, som strækker sig ned til Sofiendal Gods og Ravnsø. Efter at have passeret Låsbyvej, tager vi et smut ind i skoven sydvest for Nr. Vissing og holder en lille pause ved kanten af Ravnsø, hvor der er mulighed for at dyppe hovene. Sidste del af turen går nordpå og op igennem skoven, hvor vi kommer tilbage gennem udkanten af Nr. Vissing før vi tager stier, markvej og en lille smule asfaltvej inden vi er på toppen af højdedraget og kan se hjem til Lissa og Peter, hvor turen slutter.

Der kan hestene få et lille hvil, vand og en spand foder, mens vi tager en bid medbragt madpakke og de lokale har sørget for kaffe og kage til at køre hjem på. Turen er ca. 13 km og lettere kuperet. Vi rider i en eller to grupper afhængig af hvor mange, vi bliver.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om turen, så ring til Peter Bunk, mobil 2374 7800 eller Christina Aabo, mobil 9955 7561.

Arrangørens kontaktinfo

Toppur



Se arrangørklubben på SPORTI

Islandshesteklubben Toppur

Mødested/startsted

Hos Peter og Lissa Bunk
Vidkærvej 32
8660 Skanderborg
Danmark Vis på kort Navigér hertil