Dagfari: Klassisk ridekunst

22. - 23. februar 2014

Klassisk ridekunst med Katrine Buur, 22. - 23. februar 2 dags kursus (lørdag+søndag)

Weekendkurset med Katrine Buur tager udgangspunkt i den klassiske ridning (sæde, hånd, balance og ridning med så fine signaler som muligt) og indeholder både teori og masser af praktisk arbejde ud fra den enkelte rytters og hests uddannelsesniveau. Klassisk dressur betyder dressur for hestens skyld og ikke omvendt. Det altafgørende er således, at dressuren styrker og smidiggør hesten, hvad enten den skal bruges til f.eks. landdistance, spring eller tølt. Katrine arbejder med hest og rytter som en helhed, og samarbejde og kommunikation med hesten nøgleordene. Udover selv at være en utrolig dygtig og indfølende rytter, er Katrine en erfaren og inspirerende underviser.

Kurset er lørdag kl. 9 – ca. 19, og søndag fra kl. 9 - ca. 15, og afholdes på Granly Hestepension i Fredtofte ved Hørsholm. Kurset er lagt an, så man får rigtig meget med hjem, uanset om man deltager med eller uden hest. Også ryttere med ikke-islandske heste kan deltage.

Alle ekvipager rider to gange lørdag og én gang søndag. Vi starter begge dage med fælles morgenmad og teori, derefter ridelektioner. Frokost og teori kl. ca. 13:30. Derefter ridelektioner igen og til sidst opsamling med teori.

Priser for 2-dages kursus
Tre lektioner med egen hest og teori, 1.850 kr.
Teorideltager uden hest, 550 kr.

Priserne er inkl. morgenmad. Frokost koster ca. 40 kr. pr. person og opstaldning koster for 1 dag 200 kr. og 2 dage 250 kr.

OM KATRINE BUUR
Katrine Buur er væbner fra 2005 indenfor den akademiske ridekunst og er nu i ”nærheden” af ridderprøven med sin islandske hoppe Komma. I 2005 var hun i praktik hos Bent Branderup og var i 2011 hos Hanna Engström på Gotland. Desuden har hun arbejdet på et lusitano stutteri i Portugal, som ansvarlig for træningsstalden. Hendes mor avler Islandske heste og Katrine har redet og tilbragt al sin fritid med dem.

Se Katrine Buur og hendes islandske hest Komma på: http://www.youtube.com/all_comments?v=GA6SD-7hMAc (kurset handler ikke om barebackridning, men filmklippet er et eksempel på, hvordan hun i bruger klassiske ridekunst som udgangspunkt for sin ridning).

For mere information:
Karina Demuth (kursusudvalget), mail@karinademuth.dk, 20 85 89 69

Ved spørgsmål om selve kurset:
Katrine Boelsgaard (arrangør), katrine@boelsgaard.com, 28 40 38 39

Arrangørens kontaktinfo

Dagfari kursusudvalgSe arrangørklubben på SPORTI

Dagfari

Mødested/startsted

Granly Hestepension
Gunderødvej 5, Fredtofte
2980 Kokkedal
Danmark Vis på kort Navigér hertil