Stella: Heldags kursus i Horsemanship

Lørdag den 15. marts 2014

Har du lyst til at målrette din kommunikation med din hest?

Kurset er lørdag d. 15.03.2014 kl. 8.30 til 16

i Bolderslev rideklub. Adressen Ringvej 1 a 6392 Bolderslev.

Her er et kursus der tilstræber, at fremme kontakten mellem hest og ejer. Der er fokus på kommunikation og forståelse. Der anvendes nogle grundlæggende HMS værktøjer, der gør det lettere at opnå en gensidig kontakt, således at den daglige omgang med hesten bliver en fornøjelse. Efter endt kursus skulle deltagerne have en overordnet forståelse for HMS og vigtigheden af lederskab/kontakt og samarbejde med hesten.

Kurset er en blanding af teori og praksis, hvor alle deltagere vil deltage aktivt i den teoretiske samt i træningssekvenser.

Stella har været heldige at få en aftale med underviser Bettina Vestergaard. Bettina lægger meget vægt på elementære grundtræning, som er helt essentiel for at få et godt samarbejde i gang mellem hest og træner/rytter uanset hvilket niveau vi træner eller rider på.

Bettina har i dag 8 islændere på gården ved Rønde, hvor hun bor.

Også for storheste ejere.

www.basichorse.dk

Pris for medlemmer 525 kr. med hest og ikke medlemmer 600 kr med hest. Man kan være med i teori uden hest og dette koster 125 kr. Priserne er incl forplejning. Der kan lejes boks til 100 kr. for en dag.

Se flere informationer på stellasyd.

Arrangørens kontaktinfo

StellaSe arrangørklubben på SPORTI

Stella

Mødested/startsted

Bolderslev Rideklub
Ringvej 1a
6392 Bolderslev
Danmark Vis på kort Navigér hertil