Der er lukket for online tilmelding

Sidste frist var fredag den 21. marts 2014 kl. 12:00.

Nökkvi: Parelli kursus begyndere

Lørdag den 5. april 2014

Nu åbent for alle

Kunne du tænke dig at være et med din hest, at den lystrer dit mindste vink og i har et fælles bånd og en harmoni man kun kan drømme om? Så skal du med på Parelli-kursus!

Nu tænker du nok, hvad er Parelli, og hvad skal jeg bruge det til?

Parelli-træning er baseret på 3 ting: Partnerskab, kommunikation og lederskab. Hesteforståelse er nøgleordet i træningen.

Du lærer at aflæse din hest og forstå, hvad den gør, og hvorfor den gør det. Så du kan lære at forudse bestemte handlinger og forudse, hvis din hest er ved at blive bange, nervøs mm. under træningen, på stævnepladsen eller på skovturen.

Som Parelli selv siger: Så handler det ikke om at få hesten til at gå fra A til B, men at få hesten til at synes det er sjovt at gå fra A til B. For det er der hesten arbejder med dig, og ikke i mod dig.

Selve kursuset indebærer ca. 2 timers teori, og en times træning af dig og din hest, hvor i er 3 på banen af gangen, som Marianne Godtfredsen vil gå imellem.

Vi opfordre til at man bliver og ser de andre træne, da man også får noget ud af at kigge på sidelinien.

Kurset bliver afholdt lørdag den 5. april, kl. 9.00 – 17.00.
Hos Winni og Søren Møller, Viborgvej 88, 7470 Karup, eller alternativt i ridehuset ved Georg på Firehusevej 1, 7470 Karup, hvis vejret ikke er ok til at være udendørs.

Der er plads til max. 12 deltagere, og prisen er 370 kr.

Dog må der påregnes et ekstra beløb til ridehus leje, hvis vejret ikke er med os på dagen.
Prisen er inkl. morgen mad og frokost, samt drikkevarer til måltiderne, samt kaffe til hele dagen. Hvis der er nogen der har lyst til at tage en kage med vil det være skønt.

Sidste tilmelding er d. 21.03-2014 kl. 24.00.

Der er også mulighed for at deltage uden hest – her er du med under al teori, og går med på banen når hestene trænes. Her er prisen kr. 150 – inkl. samme forplejning som ovenfor.

Tilskuere der bare falder forbi og kigger på banen er velkomne – men kan ikke deltage i teorien eller regne med forplejning.

Mødested/startsted
Adresse: Viborgvej 88, 7470 Karup J, Danmark - [ se kort ]

5. april 2014

Nökkvi: Parelli kursus begyndere

Tilmeldingsfrist: 21-03-2014, kl. 12:00

Tidtagning og Resultater

Du kan se live-resultater og endelige resultater på vores nye resultatside.

Ønsker du at vide mere om vores tidtagningsløsning, så kontakt Martin på martin@sporti.dk. Du kan også læse mere her.